Bebekte Seyrek Kaka
54 görüntüleme
Z
Zahide.
11 Nisan 2026 19:40
5.5 aylık bebeğim seyrek kaka yapıyor normalde 2 günde bir yaptı doğduğundan beri sütüm yetmedi bir ay önce günde 150-200 CC li ğeçmeyen mama kullanımına başladım kademeli yaptım bu mama artışını kabız olmasın diye mama başladıktan sonra 3 günde bir yapmaya başladı iki seferden beri beş altı gün kaka yapmıyor yapınca normal bebek kakası kıvamında yapıyo ama huzursuzluğu oluyo bunu düzeltmek için ne yapmak gerekir bugün 6. Gün hala kakamız yok
Z
Zahide.
11 Nisan 2026 19:49
Mamasını z.yağı koyuyorum çay kaşığı ilede içiriyorum karın masajını sürekli yapıyorum mamasını probiyotikli ve prebiyotikli olarak kullanıyorum ama ekstra probiyotik kullanmadım
M
Meltem G.
11 Nisan 2026 21:03
Cok normal bir durum endişelenmeyin Bi şey yapmanıza da gerek yok mamayla büyüdü bebeğim 7+8 Gunde bir kaka yapardı doktor normal demişti sivi besleniyor posa yokki yediğinde ne çıkarak ek gidada kendi ritmini bulur diye bizim kaka yapma ek gıdaya geçtikten yaklaşık 2 ay sonra her beslenme sonrasi olarak devam etti bu defada gün içinde bazen 5 kez kaka yapardı orada normal dediler şimdi 27 aylik gunde 2 kez kaka yapıyor keci pisliği gibi katı bir kaka görmediğiniz sürece hic bir şekilde müdahale etmeyin
Z
Zahide.
11 Nisan 2026 21:28
Çok teşekkür ederim inşallah düzene girer huzursuzluğu var aynı zamanda dişte çıkarıyo neye bağlıcamı şaşırdım bu durumu