Bebeksiz Kısa Tatil

91 görüntüleme
B

Buket Y.

26 Ekim 2025 19:19
Merhaba, 5 aylık bebeğimi anneannesine bırakıp (normal zamanda da bebek anneannesini haftada 3-4 kere görüyor) eşimle 3 günlüğüne tatile gitmemizde bir sakınca olur mu? Bebeğimde herhangi duygusal vs hasar yaratır mı?

Ekleme: Bebeğin vizesi olmadığı için bebeksiz gitmek istiyoruz, bebek anne sütüyle besleniyor yeterince stoğumuz var
Z

Zeynep E. O. ..

26 Ekim 2025 20:05
Anladığım kadarıyla mama içen bir bebek. Ama neden onsuz tatile çıkmak istiyorsunuzki? Sıcaklığınız kokunuz olmadan nasıl olur? Bilemedim belki de ben yanlış düşünüyorum ama 9buçuk aylık bebeğimi henüz 1 saat bile kimseye bırakıp bir yere gitmedim. Ben nereye o oraya 🥰
Dilara N. A.

Dilara N. A.

26 Ekim 2025 20:10
Çocuklar 3 yaşa kadar ayrılık kaygısı yaşıyolar diye biliyorum yinede araştırın giden anne baba geri gelecek kavramı hemen yerleşmiyor buda haliyle bebeği etkiliyor bence çocuksuz tatil için erken bir dönem olabilir 🤔 fakat şartlara göre de konuşmak lazım belkide zor dönemlerden geçiyorsunuz ve ihtiyacınız vardır 👍🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir