Bebeklik Mastürbasyonu
136 görüntüleme
R
Rümeysa S.
4 Nisan 2026 21:45
Bebeğim 8 aylık. Bezini açtığım an elini pipisine atıyor oynuyor. Bezini kapattığımda da şiddetli şekilde ağlıyor. Gün içerisinde de kendini sıkıp sıkıp bırakıyor. Bebeklik çağı mastürbasyonu olabilir mi ? Bazı videolarda bu eylemin sebebinin sevgi ve ilgi azlığı yazıyor böyle bir şey mümkün mü
Ö
Özlem Y.
4 Nisan 2026 21:48
Merhabalar kızım 18 aylık yaklaşık 10 aylıktan bu yana koltuklara dayıyor kendini ve terliyor. Videosunu çekip dr gösterdiğimde bebeklik döneminde olur dikkatini farklı yöne kaydır vs dedi fakat dikkat ediyorum onunla ilgilenemediğim veya bezi dolduğu zamanlarda bu hareketi yapıyor
R
Rümeysa S.
4 Nisan 2026 22:05
Cevabınız için teşekkürler. Biz de korkup videoya çektik. Art arda bayağı sıkıp bıraktı kendini. Bizim de doktorumuz %99 mastürbasyon yapıyor ama bu eylem esnasında size dönüp bakmıyorsa çocuk nörologuna gösterin dedi. Bu kısım canımı sıktı o sebepten sordum. Yine bir videoda gelişimsel geriliği olan çocukların bu eylemi daha çok yaptığına değinmişlerdi. Ondan da çok korktum. Bu hareket varsa gerilik vardır diyebiliyor muyuz
Ö
Özlem Y.
5 Nisan 2026 10:17
Sanmıyorum gerilik olsa diğer bulgularında da gerileme olurdu diye düşünüyorum konuşması akranlarıyla ilişkisi vs iyi sadece bunu göz önünde bulundurarak gerilik vardır demek doğru olmaz bence. 3 yaşa kadar bu normal olduğunu söyledi doktor bize de. Seslendiğimde bana bakıyor ama dikkatini başka yöne çevirdiğimde hareketi bırakıyor