Bebeklik Aşıları ve İçinde Bulunan Nano Parçacıklar

132 görüntüleme
E

Ece A.

19 Ağustos 2025 22:09
Merhaba arkadaşlar. Sosyal medyada aşıların içinde bulunan alüminyumun miktarı az olduğu için zararı yok deniyormuş fakat ilerleyen yaşlarda beyinde tutulum yapıp, alzheimer v.b hastalıklarına neden olabildiği, bu nano parçacıkların zararı ile ilgili bir çalışma olmadığı gibi bir video izledim. Belki sizlerde denk gelmişsinizdir.Özellikle Osman hocam ve sağlıkçı arkadaşlar varsa cevapları ve konu ile ilgili düşünceleri benim için çok kıymetlidir.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:22
Merhaba bir hemşire olarak özellikle de aşıları çok seven bir hemşire olarak açıklayayım size. Aşılarda nano parçacıklar var evet. Fakat bu nano parçacıklar diye lanse edilenler genelde mRNA aşılarında kanser ilaçlarında bulunuyor ki bunların hepsi yağ yani lipidler ve asla zararlı değiller. Diğer konuya gelelim alüminyum tuzları başı aşılarda var mı evet var. Çoğu ölü aşılarda inaktif dediğimiz aşılarda yani bunlar da sadece bebeklik dönemi aşıları değil. Grip aşıları , tetanoz aşıları bunlarında bir çalışması var 0.125-0.85 mg arasında bulunuyorlar resmi çalışma sonucu bu. Gelelim alüminyum tozu başka nerede var ? Anne sütünde var mesela 6 ay emen bebekler üzerinde yapılan çalışmalar sonucu 6 ay sonunda 7mg , mama ile beslenen bebeklerde 30-40 mg var yani aşıdakinden fazla. Dünya sağlık örgütü ve Avrupa ilaç ajansının güvenli kabul ettiği oranların tartışılacak bir durumu yoktur. Aşı karşıtı insanların saçmalığından başka bir şey değil bunlar.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:24
Ingilizceme güvenirim makale de severim derseniz WHO ( Dünya sağlık örgütünün) (TRS No 987) numaralı dökümanında uzun uzun anlatıyor sebep sonuç ilişkisini
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:26
Kafanızdaki soru işaretlerini bir nebze giderebildiysem çok mutlu olurum.
E

Ece A.

19 Ağustos 2025 22:26
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Kızıma tüm aşıları yaptırdım, özel ve devletin uyguladığı tüm aşıları. Oğlum şuan 6 aylık ve aşıları var bu hafta. Bu şekilde bir videoya denk gelince tedirgin oldum açıkçası. Vaktinizi ayırıp, yazdığınız için çok teşekkür ederim Ayça Hanım 🙏
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:30
Ne demek görevim bu benim, aşılama için gönüllü olarak gittiğim ülkelerde yeterli aşılama yapılmadığı için en dandik hastalıktan bile ölen yavruları görmemiş o videoları hazırlayanlar. Emin olun kendi çocuklarına aşılamaları da tam yaptırıyorlar yaptırmayanlar da belki Şansa devam ediyorlar hayatlarına günümüz Türkiye’sinde her aşıya bu kadar kolay ulaşabiliyorken neden aşı yaptırmayalım ki
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ağustos 2025 22:34
Ayrıca kas içine enjekte edilen bir ilaç böbrekler yolu ile atılıyor beyne hangi sistemle sokulduğunu iddia ettiklerini de gerçekten bilmiyorum. Gönlünüzü lütfen ferah tutun kendi bebeğime tüm aşıları yaptırıyorum ayrıca sağlık personeli olmam nedeniyle bir sürü tetanoz aşısı yaptırdım kendinizi bunlarla yormayın bilgi kirliliği çok fazla
N

Nurdan Ç.

20 Ağustos 2025 05:45
Söz konusu sadece alüminyum civarında değil kürtaj ile alınmış bebeklerin hücreleri civciv embriyo hücresi maymun böbreği hücresi bunlar neden peki aklınız karıştıysa dr Cüneyt Konuralp bağışıklığın arka bahçesi 1 ve 2 kitabı var bütün soru işaretleriniz kalkacaktır ortadan
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Ağustos 2025 16:08
Bahsettiğiniz kürtaj ile alınan dediğiniz embriyo aşılar ve bunlar genel olarak gençlik aşısı diye bilinen orta yaş insanların tamamen kendi güzelliği için dünya kadar para vererek aldıkları şeyler. Aşı da değil üstelik ismi gençlik aşısı bahsettiğiniz bey efendi de tıbbı bilmi değil de alternatif tıbbı savunan biri Kadıköy’de kliniği var siz dilerseniz çocuğunuzu sadece ona götürerek büyütmeyi tercih edin çünkü kendisi ilaçları da kalıplara sokmuş. Verdiğiniz örnekteki şahıs bilimden uzak hanımefendi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir