Bebekli Annelerin Özgürleşmesi
67 görüntüleme
K
Kübra N. B. B.
7 Ağustos 2025 09:36
Kimseye ihtiyacı olmadan annenin hayatını kolaylaştıran uygulamalar, annenin kullanabileceği yollar, emniyetli ve yalnız sürüş kolaylıkları, annenin arkadaşlık kurabileceği ortamlar, mekan ve etkinlik önerileri, ilişki koçluğu vb
Takdir edersiniz ki her anne mükemmel ilişkilerin olduğu bir ortamda doğum yapmıyor. Çoğu zaman çoğu şeyi yalnız yapıyor etrafında birileri olsa da. Bu anneleri özgürleştirmek için konuşalım
Takdir edersiniz ki her anne mükemmel ilişkilerin olduğu bir ortamda doğum yapmıyor. Çoğu zaman çoğu şeyi yalnız yapıyor etrafında birileri olsa da. Bu anneleri özgürleştirmek için konuşalım
A
Alime K. ..
7 Ağustos 2025 12:25
Merhaba öncelikle ikinci.paragrafa çocuğu söyle buldum kimseden bi şey bekleme bekleyince beklenti için oluyorsun bu yoruyor beklentim karsilanmiyor bu incitiyor ben çözümü.böyle buldum zorlanıyorsan yanlış yapıyorsundur ilke edindim oğlum veya ben bi şey yapiy4ouz yemek diyelim yemeyi Red ediyor.demkki şuan aç değil tadına bak belki tuzlu oldu belki şuan onu yemek istemiyor diretmiyorum yani şuan banyo vakti mesela örn diretme yok p zmn yorumlamış.oluyorum ben gurbette yaşıyorum sosyallestigim yerler parkta çocuğumun ark veya ebeveynleri karış tarafın tavrına göre 30 dk 1 saatlik arkadaşlıklar sürüş kolaylığı ve yollar genelde bende yürümeyi tercih ediyorum maalesef bu konuda bi paylaşımim yok kolaylıklar diliyorum