Bebeklere Uygun Dezenfektan
68 görüntüleme
D
Dilara D.
9 Ağustos 2025 22:14
Merhaba prematüre bebeğim şuan 2 aylık düzeltilmiş 1 aylık bazı kişiler, ziyaretçiler ellerine ayaklarına dokunuyor çok rahatsız oluyorum dokunmayın desemde geç kalmış oluyorum bebeklere uygun dezenfektan var mıdır?

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
9 Ağustos 2025 23:05
Resteril diye bir marka vardı sanırım yenidoğan için güvenli olan, bi araştırın.
E
Esma U.
9 Ağustos 2025 23:08
Crystalin sprey kullanıyorum ben. önce onu sıkıp siliyorum ardından suyla pamuğu ıslatıp siliyorum yada kendi ıslak mendili ile. ama sprey sonrası tekrar suyla temizlemeyi tercih ediyorum elini ağzına soktuğu için.
Ö
Özge Ö. S.
9 Ağustos 2025 23:35
Crystalini keşfedene kadar serum fizyolojiği sprey şişesine koyup fıs fıs yapıyordum 🤦🏻♀️ aslında bebekten çok gelenlere uygun bir dezenfektan alın. Açıkça söyleyin ve kullanmalarını isteyin. Evin birkaç yerinde bulundurun. Kimse darılmasın gücenmesin. Bebeğim 7 günlükken rsv oldu 17 gün anne bebek servisinde sezaryenli bir anne olarak kaldım. Sütüm kesildi dikişlerim bebeği kucaklamaktan estetik olmayan bir biçimde iyileşti. Ve o 17 gün boyunca beni kimse arayıp sormadı. Bu işte darılmaca gücenmece yok.. Kendini bilen bebeğe dokunmaz zaten.
D
Dilara D.
9 Ağustos 2025 23:57
Çok haklısınız
D
Dilara D.
10 Ağustos 2025 00:06
Link gönderme şansınız var mıdır
E
Esma U.
10 Ağustos 2025 21:39
Eczaneden almıştım ben.
E
Esma U.
10 Ağustos 2025 22:21
https://app.hb.biz/EEv7F473FUzP
Hepsiburada da buldum bu
Hepsiburada da buldum bu

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ağustos 2025 22:32
Dezenfektanlar mikropları öldürmüyor maalesef bir çoğu olduğu yerde donduruyor. Ben bu kadar küçük bir yavruya dezebfektan ile bile birilerimin dokunmasını doğru bulmuyorum. Benim bebeğim dezenfektana maruz kalacağına bi zahmet alınsınlar gücensinler. Kimsenin kucağına vermeyin bebeğinizi. Daha dün yaşadığım yerde bir komşumun 7 aylık bebeğini seviyorum diye ısıran olmuş böyle ruh hastası insanlar var. Kimse benim çocuğuma dokunmasın bebek arzu eden kendi doğursun. Kimseye oyuncak olarak dünyaya getirmediniz yavrunuzu. Anne-babanıza bile elletmeyin. Günlerce hastanede yatmak bazen en hafif tablo oluyor hiç gerek yok. Kendi kararınızı alın kesin bir dille kucağımda görebilirsiniz fakat doktoru kesinlikle dokunmayın dedi diyin. Bebek sevmeye gelip dokunanın da problemleri vardır zaten normal bir insan. Dokunarak bebek sevmez