Bebeklerde Yamuk Diş Çıkar mı
175 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
25 Mayıs 2026 13:24
15 aylık oğlum var 15 dişi var ama üst çene 3 ön dişi var 4. Dişi yok yanına azı dişi çıktı o 4. Dişin çıkacak yeri de yok böyle bişi nasıl olabilir ileride çıkar mı müdehale gerekir mi bir de hiç bebek dişi gibi değil koca koca dişleri var öyle kalırsa çok zorbalanır önde 3 diş ve azılar görünüyor ve azının üstünden damaktan gelir diye çok korkuyorum

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 13:58
Toplamda 20 adet süt dişi çıkarıyorlar bunun hepsini zamanla dökülüyor bence bı dişçiye götürün ilerde problem olabilicek bişey varmı diye kontrol ettirin
Z
Zeynep Ö.
25 Mayıs 2026 22:14
Toplamda 20 adet süt dişi çıkarıyorlar bunun hepsini zamanla dökülüyor bence bı dişçiye götürün ilerde problem olabilicek bişey varmı diye kontrol ettirin

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 22:23
Sonuç olarak dişsiz olursa süt diş dökülene kadar 6-7 sene geçecek ve 2 yaşında kreşe başlayacak. Öyle bir durumda zorbalanma kaçınılmaz olacak

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 22:25
Damaktan gelme ihtimali çok yüksek arada boşluk yoksa diş arkada kalıyor benim ön 3. Dişim öyleydi süt dişi diye müdahale edilmeyebilir normalde tel felan takılıyor bu sorun için

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 22:27
Zorbalanma konusunda bişey diyemiyorum açıkçası ama yaşları daha çok küçük o yaşlarda her çocuk diş dökebiliyor illaki bı çok çocuğun diş sorunu oluyor hayat bu bunun için zorbalanmasa bile başka seyelr için zorbalaniyor malesef bunun için tek yapmamız gereken çocuklarımızi buna karşı yetiştirebilmek şuan zaten en büyük sorun akran zorbalığı
Z
Zeynep Ö.
25 Mayıs 2026 23:59
Peki çıkan azi dişi 4. Diş gibimi duruyor yani dişlere yakın mı yoksa boşluk varmı arada eğer diş kaydiysa Altan diş çıkaramaz alttaki dişin de illa çıkması lazım
Yükleniyor...