Bebeklerde Tırnak Batması

283 görüntüleme
B

Büşra

12 Ağustos 2026 21:26
Bebeğim 2 aylık sindaktili yapışık parmak olarak doğdu. Bugün o parmaklarda tırnak batması farkettik. Tırnak batması probleminde hangi bölüme gitmek gerekir? Ya da önce evde yapmak gerekenler nelerdir i
R

Rabia K. ..

12 Ağustos 2026 21:50
Bebeğim yeni doğan dönemindeyken bizde ayak parmaklarında batma fark ettik sürekli nemlendirici ile masaj yaptık tırnak şekli de düzeldi Osman hocanın bununla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam
N

Nurcan E.

12 Ağustos 2026 22:00
İyi bi nemlendirici kremle düzenli masaj yapmak çok iyi geliyor düzeliyor
B

Büşra

12 Ağustos 2026 22:13
Nurcan Emi̇rzeoğlu
İyi bi nemlendirici kremle düzenli masaj yapmak çok iyi geliyor düzeliyor
Teşekkürler
B

Büşra

12 Ağustos 2026 22:14
Rabia K.
Bebeğim yeni doğan dönemindeyken bizde ayak parmaklarında batma fark ettik sürekli nemlendirici ile masaj yaptık tırnak şekli de düzeldi Osman hocanın bununla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi videolara baktım uygulayacağım. Tabi bizimki iki parmak utanma birleşik olduğu için normal bir formda değil ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çok teşekkürler
R

Rabia K. ..

12 Ağustos 2026 22:34
Büşra
Şimdi videolara baktım uygulayacağım. Tabi bizimki iki parmak utanma birleşik olduğu için normal bir formda değil ama işe yarayacağını düşünüyorum. Çok teşekkürler
Rica ederim sabırla her aklınıza geldiğinde yapın gün içinde inşallah faydası olur çok geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir