Bebeklerde Kasılma

124 görüntüleme
M

Meryem K.

6 Temmuz 2025 18:58
Bebeğim 6,5 aylık. Sinirlenince ve heyecanlanınca kollarını. bacaklarını düz şekilde uzatıp boyun kanlarıyla birlikte kendini kasıyor. Bilincinde kaybolma, titreme vs yok. Bu durum nasıl yorumlanabilir?
K

Kübranur ..

6 Temmuz 2025 19:30
Tek değilmişiz 😅 ben gelişim basamağı tepki şekli diye düşünüyorum artık sinirlendiğini üzüldüğünü falan göstermeye başladılar ya ondandır diye düşünüyorum ama bizimki biz gülüyoruz onu seviyoruz diye şımarıp tekrarlıyor sizin bebeğiniz nasıl
G

Gamze

21 Temmuz 2025 21:27
Merhabalar benim de bebeğim 4,5 aylık bu durum yeni bir kaç gündür biz de de var, göz teması sosyalliği iyi fakat yine de korkuyorum. Doktora gitiniz mi ne söylediler acaba
K

Kübra S. ..

24 Temmuz 2025 07:42
Merhaba benim bebeğimde de vardı doktorumuz normal demişti bilinci yerinde bunu yaparken 1 ay kadar unuttu şuan 9,5 aylık tekrar yapmaya başladı
Madina Y. .

Madina Y. ..

29 Temmuz 2025 07:13
Merhabalar benim oğlum da bu durum ilk baştan var şu an 9 ay 16 günlük hala devam ediyor gelişiminde her hangi bir sorun yok elhamdülillah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir