Bebeklerde Kafa Travması
74 görüntüleme

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
21 Temmuz 2025 19:32
Hocam merhaba. Bugün kucağımdayken kafasını duvara çarptı. Şişti kızardı. Oynuyor ,gülüyor, uyku hali yok , kusması olmadı. Hekime göstermedik ama tomografi muhakkak gerekir mi ?
M
Merve A.
21 Temmuz 2025 19:36
Merhabalar benim kızım da yataktan düşmüştü morluk olmuştu kafasında Osman Hocamızın güvenli düşme ile alakalı videosu var onu izledik hemen youtube üzerinden gözlem altında tuttuk belli bir süre uyutmadık çok şükür sıkıntımız olmadı

Nisa N. M.
21 Temmuz 2025 19:39
Teşekkür ederimmm size de çok geçmiş olsun
B
Büşra Y.
21 Temmuz 2025 19:41
Geçen hafta aynı durumu yaşadım hekim ancak tomografi ile anlayabiliriz dedi fakat ben gözlemlemeyi tercih ettim bir sorun sanıyorum ki görünen yok fakat tomografi çekilince bir sorun olsaydısını araştırdığımda çoğunlukla yine hastane ortamında gözlem yapılıyormuş kısacası ben tomografi mantığını anlayamadım bir sorun varsa sorun olduğunu teyit harici ne işe yarıyor bilemedim hastaneye gidildiğinde ya gözlem ya bt deniliyor çok geçmiş olsun

Nisa N. M.
21 Temmuz 2025 19:56
Aslında bazı hekimler gözlemi tomografiden daha çok tercih ediyorlar bebekte bir sorun yoksa . Ama içimiz rahat etmiyor işte maalesef bebek olunca 🥺🥺