🦷bebeklerde İlk Diş Çıkarma Süreci: Arkadan Hissedilen Dişler 🦷

176 görüntüleme
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 06:41
6 ay 13 günlük bebeğim arkada tarftan bakınca ve eliyince diş ele değiyor ama ön taraftan gözükmüyor normalde de böyle mi yoksa bizdemi böyle oldu
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

6 Ocak 2026 15:51
Önden hemen görünmüyor arkada beyazlık görüyorsunuz sonra ucu çıkıyor ucu çıkmadiysa ondan göremiyor olabilirsiniz
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 16:20
@Ayşe Vural o zaman normal bir durum (Teşekkür)🌸🩷🎀
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

6 Ocak 2026 16:22
Bence normal ama kötü haber çıkıncada bitmiyor 🥺 ( rica ederim) 💓
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 18:36
Gerçeten mi yaa ben çıkınca rahat ederiz diye düşünüyordum ne.Gibi bir zorluğu var 😔@Ayşe Vural 🎀
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

6 Ocak 2026 18:47
Valla 1 ay oldu çıkalı alt iki çıktı hala dis kasıyor bir videoda görmüştüm üstler daha zor çıkıyor diyordu kadın bir haftadır çıldırttı beni salya devam ediyor herşey ağında bir de bağırarak uyanıyor dün sabaha kadar uyandı üst dişten mi bilmiyorum birşeyde Göremedim ama değişmiyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

6 Ocak 2026 18:48
Ben de sizin gibi sanıp bir hevesle diş buğdayı yaptım ama aynı durumlar devam ediyor şuan
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 19:41
Umarım öyle olmaz ya bizde çok kötü gidiyor bu diş süreci çok uykusu var ama en fazla max 15 dk uyuyor ben çıkınca rahat ederiz sanıyordum@Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

6 Ocak 2026 19:42
Benimki hep yarım saat uyuyordu da gecesi de bozuldu bir haftadır inşallah öyle olmaz
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 19:58
@Ayşe Vural umarım 😊
Ümran A.

Ümran A.

6 Ocak 2026 20:16
Üst dişler altlara göre çok çok daha zor çıkıyor malesef , kızım 8 aylık olmak üzere alt dişlerde bir hafta gece uykusu bozulmuştu üst dişlerde ise haftalardır bozuk 🥲
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 20:31
@Ümran Asil Diş çıkarma süreci yaklaşık 5 ay 25 günlükken başladı ve şu an 7 aylık olmak üzere olmasına rağmen hâlâ devam ediyor. Alt dişlerde bu kadar zorlandıysak, üst dişler çıktığında işimiz daha da zor olacak gibi görünüyor. Zaten çok nazlı bir bebek olduğu için bu süreci maalesef biraz güç geçiriyoruz."🫩
R

Rukiye B.

7 Ocak 2026 21:02
Bebeğim 6 aylık dış çıkarmadı dış çıkacak yerinde et parçası var normalmi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir