✨ Bebeklerde İlk Diş Bakımı Heyecanı ✨

155 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Şubat 2026 17:45
"Merhaba güzel anneler! 👋 Bebeğim için diş fırçası ve diş macunu alacağım ama seçim konusunda biraz kararsızım. 🤔 Nasıl bir fırça seçmeliyim, içeriği nasıl olmalı? 🪥 Günde kaç kere fırçalamalıyım ve önerdiğiniz güvenilir markalar hangileri? 🧼 Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler! 🌸👶✨"(7 ay 24 günlük)
Ö

Özge T.

17 Şubat 2026 17:58
Merhabaa, valla siz hızlısınızz biz 9 aylığız silikon parmak fırça ile hafif sürterek kurtarmaya çalışıyorum 🤭🤭 paketli bir roc var fırça bebeklere çok önerilen yumuşak minicik bir şey, macun olarak florürsüz kullanacağım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Şubat 2026 18:05

Özge Topçu

Merhabaa, valla siz hızlısınızz biz 9 aylığız silikon parmak fırça ile hafif sürterek kurtarmaya çalışıyorum 🤭🤭 paketli bir roc var fırça bebeklere çok önerilen yumuşak minicik bir şey, macun olarak florürsüz kullanacağım

Çok teşekkür ederim sizede fikir olur kullanan deneyimli anneler yazarsa ama bu dediğiniz markalarda bakaçam şimdi 🤗🌸
B

Buse T.

20 Şubat 2026 15:39
Biz 8 aylığız nukun silikon diş fırçasını kullanıyoruz henüz ayriyetten bi tane daha var silikon olmayan oda chicconun
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Şubat 2026 16:21

Buse Top

Biz 8 aylığız nukun silikon diş fırçasını kullanıyoruz henüz ayriyetten bi tane daha var silikon olmayan oda chicconun

Teşekkür ederim ☺️♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir