Bebeklerde İdrar Yolu Enfeksiyonu

97 görüntüleme
A

Arzu.G

12 Şubat 2026 22:52
3gundur ara ara ateşi çıkıyor ilk gün 39u gördü sonra 38in üstüne çıkmadı 37-38 arasında gidiyor kendiliğinden düşüyor çoğu zaman .çok fazla su içiyor son bir haftadır hele son 3 gün sürekli su içmek istiyor.chatcpt idrar yolu enfeksiyonu ya da şeker olabilir diyor .halsizlik iştahsızlık yok denecek kadar az keyfi de yerinde .enfeksiyon geçiren var mı belirtileri böyle mi oluyor
Afranur K.

Afranur K.

12 Şubat 2026 22:55
İdrarını yaparken gözlemleyin, huzursuzluk, ağlama, çişini uzun süre tutma gibi bir durum var mı takip edin.

Ya da doktora ulaşmak çok zor değilse muayene ettirin bence idrar tahlili ile net sonuca ulaştırabilirsiniz
A

Arzu.G

12 Şubat 2026 22:57
@Afranur Keskin evet onları da gözlemledim su 3gunde ne ağır çiş kokusu var ne yaparken huzursuzluk var hepsi normal seyrinde gidiyor .çok su içtiği için bezi daha dolu oluyor tabi biraz. Doktora maalesef gidemiyoruz su sıralar ama endişeleniyorum da önlem alabilecekken geç kalmak da istemiyorum
E

Elif ..

12 Şubat 2026 23:54
Kaç aylık
A

Arzu.G

13 Şubat 2026 00:00

Elif Elif

Kaç aylık

18 aylık erkek Elif Hanım
E

Elif ..

13 Şubat 2026 00:03

Arzu.G

18 aylık erkek Elif Hanım

Biz 3 aylıkken enfeksiyon geçirdik ateş ve aşırı ağlama ile 3 kere geçirdik ama 2. De 3 gün evde beklemiştik aşıdan dan sanmıştık idrar yolu enfeksiyonunda bide bazen uykuda inleme oluyor
A

Arzu.G

13 Şubat 2026 00:07

Elif Elif

Biz 3 aylıkken enfeksiyon geçirdik ateş ve aşırı ağlama ile 3 kere geçirdik ama 2. De 3 gün evde beklemiştik aşıdan dan sanmıştık idrar yolu enfeksiyonunda bide bazen uykuda inleme oluyor

Ateşi hep yüksek miydi enfeksiyon zamanlarında ? Gece inlemesi değil de uykudan ağlayarak uyanıyor huzursuzluğu var biraz .gündüz de huysuz ama genel atak durumudur diye düşünüyorum
E

Elif ..

13 Şubat 2026 00:10
Biz 38 i görür görmez hastaneye gidiyorduk böbrekde kaçağımız vardı. Sadece bitanesinde gitmedik onda da 3 gün boyunca ateşi çıktı Calpol kullandık çok halsiz oluyordu bide
A

Arzu.G

13 Şubat 2026 00:16

Elif Elif

Biz 38 i görür görmez hastaneye gidiyorduk böbrekde kaçağımız vardı. Sadece bitanesinde gitmedik onda da 3 gün boyunca ateşi çıktı Calpol kullandık çok halsiz oluyordu bide

Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir