🍼 Bebeklerde Gelişim Günlüğü: Kilo Takibi ✨

118 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:13
Selam anneler! 🤗 Bebeklerimizin büyüme serüvenini takip etmek bazen çok heyecanlı bazen de merak uyandırıcı olabiliyor. 👣

Sizlere birkaç sorum var:

8-9 aylık bebeklerin kilosu ortalama ne kadar oluyor? 📈

Sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu ve şu an kaç kiloda? ⚖️

Deneyimlerinizi ve güncel kilolarınızı aşağıya bekliyorum, şimdiden teşekkürler! 💕🌸
G

Gülcan Ş.

6 Mart 2026 23:16
Benim kızım 9 aylık olacak kaç kilo olması gerekiyor bilmiyorum ama 2400 doğdu suan 6500 iki ay önce 6900 bu aralar nöbet geçirdi baya yoruldu kilosu düştü artık kilosunu da düşünmek istemiyorum sağlığı keyfi huzuru yerinde olsun bence her işin başı sağlık
A

Abdullazad Ü.

6 Mart 2026 23:17
3.800kq doğuldu indi 8 kq olub
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:18

Gülcan Şahan

Benim kızım 9 aylık olacak kaç kilo olması gerekiyor bilmiyorum ama 2400 doğdu suan 6500 iki ay önce 6900 bu aralar nöbet geçirdi baya yoruldu kilosu düştü artık kilosunu da düşünmek istemiyorum sağlığı keyfi huzuru yerinde olsun bence her işin başı sağlık

Tabki orası öyle ama insan merak ediyor bu gibi şeyleri daha doğrusu bebek ile ilgili herşeyi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:19

Abdullazadə Ülkər

3.800kq doğuldu indi 8 kq olub

Maşllah 🧿🥰
G

Gülcan Ş.

6 Mart 2026 23:19

🧸Ebru Keleş 🧸

Tabki orası öyle ama insan merak ediyor bu gibi şeyleri daha doğrusu bebek ile ilgili herşeyi

Ben sizi çok iyi anlıyorum sürekli acaba kilo aldı mı sorusu bende de vardı acaba yaşıtlarıyla aynı oldu mu diye düşündüm
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:21

Gülcan Şahan

Ben sizi çok iyi anlıyorum sürekli acaba kilo aldı mı sorusu bende de vardı acaba yaşıtlarıyla aynı oldu mu diye düşündüm

İster istemez yapıyoruz her anne öyle ve bu merakımı gidermeye yardımcı oluyor 🤗💐
G

Gülcan Ş.

6 Mart 2026 23:29
Sanırım doktorların istediği 1 yaşına kadar bebeklerın Doğum kilosunun 3 katına ulaşılmasını istiyor
M

Merve B.

6 Mart 2026 23:38
Benimde oğlum Kilo alımı az dedi doktor bugün mama başlayalım dedi ama bebeğim mamayı asla almıyor ne yapcam bilmiyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:54

Gülcan Şahan

Sanırım doktorların istediği 1 yaşına kadar bebeklerın Doğum kilosunun 3 katına ulaşılmasını istiyor

Evet duymuştum böyle birşey ama her bebek bir değil diyorlar hemde böyle bir geneleme yapıyorlar biz annelerde ister istmez kıyaslama yapıyoruz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mart 2026 23:55

Merve Başpınar

Benimde oğlum Kilo alımı az dedi doktor bugün mama başlayalım dedi ama bebeğim mamayı asla almıyor ne yapcam bilmiyorum

Ay çok zor ya benim kızım da ilk almadı mama büsürü denedim hata biberon dahil tutmuyordu sonradan alıştı çok şükür
G

Gülcan Ş.

6 Mart 2026 23:56

Merve Başpınar

Ben mamasının içine bir tane bebek bisküvisi atıyorum yada bir damla pekmez öyle içirebiliyorum birde bazen bazı mamaların tadını beğenmiyor bebekler
G

Gülcan Ş.

6 Mart 2026 23:58

🧸Ebru Keleş 🧸

Evet duymuştum böyle birşey ama her bebek bir değil diyorlar hemde böyle bir geneleme yapıyorlar biz annelerde ister istmez kıyaslama yapıyoruz

Tabiki de ben ilk kızımda neler cektım kilo almadı için resmen 4 yıl kendimi yedim ama ikinci çocuğumun kilo konusunda biraz saldım çünkü yıprandım çevremde beni yıprattı ama benım kızlar boya verıyor kiloyuda peki sizin bebeğinizin kilosu nedır
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Mart 2026 00:02

Gülcan Şahan

Tabiki de ben ilk kızımda neler cektım kilo almadı için resmen 4 yıl kendimi yedim ama ikinci çocuğumun kilo konusunda biraz saldım çünkü yıprandım çevremde beni yıprattı ama benım kızlar boya verıyor kiloyuda peki sizin bebeğinizin kilosu nedır

Şu an 8.300 grm doğum kilosu 3100 grm dı ek gıda dönemi biraz bizi zorluyor pek yiyen bir bebek değil
G

Gülcan Ş.

7 Mart 2026 00:04

🧸Ebru Keleş 🧸

Şu an 8.300 grm doğum kilosu 3100 grm dı ek gıda dönemi biraz bizi zorluyor pek yiyen bir bebek değil

Masallah zorlamayın kendinizi de yıpratmayın sevdıgı şeyleri yapın illaki yer belki de diş dönemindedir oda çok iştahsızlık yapar
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

7 Mart 2026 00:08

Gülcan Şahan

Masallah zorlamayın kendinizi de yıpratmayın sevdıgı şeyleri yapın illaki yer belki de diş dönemindedir oda çok iştahsızlık yapar

Evet çok zor bir dönem bu diş meselesi zt başlı başına yemez uyumaz 🥱🥺
Fehime Y.

Fehime Y.

7 Mart 2026 00:18
Benim oğlum 36. Haftada 3400 doğdu şuan 9 aylık ve 11 kilo bu ay doktorumuz sadece 200 gram alarak gelmişsiniz normalde hep ileriden giderdiniz bunu takip edelim dedi 2 ayda bir gidiyorduk kontrole aylığa geri döndük bu ay dişlerimiz çıktı rsv olduk sanırım bunların etkisi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir