Bebeklerde Düşme

67 görüntüleme
Emine A.

Emine A.

4 Ağustos 2025 03:42
Dün bebeğim oturmaya çalışırken öne doğru düşüp kafasını çarptı hemen ağladı suyla sakinledi yerler parke ve halının üzerine düştü yarım saat sonrada arkasının üstüne düştü tabi gene ağladı korktu gibi vicdan azabından ölücemmm kusma vs. Bisey olmadı. Beş aylık bebeğim gecede 3 kere emmeye kalktı normaldi herşey doktora gitmeli miyim
R

Rabia K. ..

4 Ağustos 2025 04:48
Zemin olarak güvenli zemin diye adlandırılan yere düşmüş zaten bisey olsaydı durmazdı çok ağlardı benim de kızım 5 aylık ve malesef yeni atlattım ben de bi düşme tek kişilik bazadan düştü şükür bi sıkıntısı yok doktora gitmedim bisey olsaydı eminim hissederdiniz
Emine A.

Emine A.

4 Ağustos 2025 05:20
Çok şükür bir sıkıntı yok gibi ama gene de bilemeyiz tabi Osman hocanın videolarını izlemiştim 36 saat beklememiz gerekiyor Gerçekten çok zor bir de çok hareketlendiler hiç boş bırakmaya gelmiyor kendin dikkat etsen de gene de bir şeyler oluyor :(
E

Edanur S. ..

4 Ağustos 2025 08:27
Hareketlerine dika6edin gozlerde kayma fiskirircasina kusma olursa doktora goturun beklemeden benim oglumda gecen hafta bazadan dustu donerek babasi donecegini dusunemems acile goturdugumuzde oyle demisti benm oglumda 7 aylik
Emine A.

Emine A.

4 Ağustos 2025 17:57
Çok geçmiş olsun çok şükür bizde bir şey olmadı gibi daha dikkatli olmalıyız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir