Bebekler Üzülürler mi?
100 görüntüleme
P
Pınar K. ..
17 Aralık 2025 06:42
11 aylık erkek bebeğim var. Son 5 aydır eşimin işinden dolayı anneannede kalıyorduk. Dedesi anneannesi teyzesi kuzeni gelip gidenler derken oğlum sosyal bi çevredeydi. Özellikle dedesiyle aşırı bi bağ kurmuştu. 3 gündür kendi evimizdeyiz ve ben oğlum adına aşırı üzülüyorum. Acaba o da üzülüyor mudur? Burda tek başımayım ve işin aslı onunla konuşamıyorum. Oyun oynuyorum şarkı söylüyorum dışarı çıkarıyorum ama sanki oğlum orada daha iyi gibiydi. Çok üzülüyorun
S
Seher G.
17 Aralık 2025 07:08
Yaşadığınız şey gayet normal bebekten önce kendiniz kalabalık bir ortamda yalnız kaldınız bir yere geçtiğiniz için psikolojik olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz çünkü etrafınızda bir sürü destek vardı oğlunuz için de aynı şekilde ama bunu evde kaliteli vakit geçirerek atlatabilirsiniz çocuklar çabuk toparlar olabildiğince onunla konuşun müzik dinleyin havanın elverdiği zamanlarda gün içerisinde yürüyüş yapabilirsiniz bu uykusunda kaliteli hale getirir geçmeyecek bir durum değil bebekler  rutin severler bunu bir uyku rutini gibi de düşünebilirsiniz beş aydır alıştı bir düzen vardı şu anda farklı bir ortama geçiş yaptı ama bu ondan sonra onun yaşayacağı ortam olduğu için adaptasyon hızı çok daha hızlı olacaktır siz iyi olun bebeğiniz de iyi olsun🥰
P
Pınar K. ..
18 Aralık 2025 07:48
Seher gül gerçekten öyle oldu affedersiniz ama tuvalete bile gidilmiyormuş bebekle. Meğer ne kıymetliymiş ana baba yanı. Yazınız içimi rahatlattı. Çok teşekkür ederim. 🥰