Bebekler Ne Zaman Hadi Uyuyoruz

127 görüntüleme
B

Beyza ..

4 Aralık 2025 20:44
Bebekler ne zaman hadi uyuyoruz dediğimizde bizimle yatakta yatar ve uyur artık ayakta sallamaktan yoruldum. Uyku eğitimi veremedim 13 aylik olacakzaten bu saatten sonrada olmaz çünküyatagina koyduğumda direk agliyor hatta ayağımda salladigimda da direniyor gerçekten mecburum destekli uyutmaya desteğine zaman kesebilirim acaba meme ediyordu pis pis yapicam asla kabul etmiyor ayağımda sallamaya başladım yine meme istediği zamanlarda yine gece uyandığında yani meme istediğiiçin agliyor ama sonra dalıyor bu şekilde olurmu
M

Melike M.

4 Aralık 2025 21:26
Bu ayda eğitim verilmez algısı çok yanlış siz isterseniz yapabilirsiniz.Destekten kurtulmak istiyorsanız desteği direk kesmeniz gerekir.Öyle bi kesim aman çok ağlarsatekrar destekle uyuturum düşüncesinde olursanız bebeğiniz zaten bunu anlar ve sizi sürekli kullanır
B

Beyza ..

4 Aralık 2025 21:39
Acikcasiben ağlamasına dayanamiyorum yani ne kadsr ağlayacağı belli degilo ağlarken beklemek bana çok değişik geliyor ve dayanamiyorum herseyden önce başka bir yolu yokmu
S

Sema

4 Aralık 2025 22:00
Her bebek bir değil diğer annelerin bebekleriyle kendi bebeğimizi hiç bir zaman kıyaslamayın. Düzene girer geceleri emme sıklığını azaltarak. Onunla konuşarak. Severek masaj yapabilirsiniz meme istediği zaman yüzüne vücuduna, sarılın vs ilk 3 gün çok zorluyor kademeli azaltın bir anda kesmeniz onu da üzer zaten.
B

Büşra M. Ç.

4 Aralık 2025 22:52
Destekli uyku beceri gelişimini araştırabilirsiniz. Biraz zaman alır ama çocuğun ağlamalarını ihtiyaçlarını gözardı etmeden ilerlemiş olursunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir