Bebekler İçin Güneş Kremi
653 görüntüleme
R
Rojda Y.
7 Mayıs 2026 12:07
merhaba oğlum şuan 8 ay 23 günlük güneş kremi kullanmak istiyorum ancak marka ve içerik konusunda kararsızım. Günlük ve tatil için ayrı güneş kremi mi kullanmak gerekir? Günlük kullanım için mineral filtreli tatil için kimyasal filtreli mi kullanmak gerekir? Mineral filtreli güneş kremi için 1-1.5 saatte bir yenilenmezse koruyuculuğu olmuyor deniliyor ayrıca tatil gibi bir durum söz konusu olunca güneşten korunmak için kimyasal filtreli güneş kremi kullanmak ciltte veya çocukta bir sıkıntıya yol açar mı? Yoksa hiç riske girmeyip mineral filtreli güneş kremi mi kullanmalıyım? Ayrıca eğer güneş kremi olarak kullanıp memnun kaldığınız öneriniz varsa lütfen benimle de paylaşır mısınız? Teşekkür ederim 🙏🏻
Z
Zlyh z.
7 Mayıs 2026 12:39
Ecowell marka tamamen organik tertemiz içiniz rahat şekilde kullanabilirsiniz . Bende çok araştırıp bu markaya karar verip aldım
A
Aslıhan G.
7 Mayıs 2026 12:42
Merhaba öncelikle güneş kremi mineral filtreli olmalı . İçerik temiz olarakta kullanıp memnun kaldıklarım minela care , incia , siveno . Koruyuculukları yüksek benim bebeğim çok beyaz tenli 9,5 aylık minela care den daha memnun kaldım bu anlamda
R
Rojda Y.
7 Mayıs 2026 12:42
Ecowell marka tamamen organik tertemiz içiniz rahat şekilde kullanabilirsiniz . Bende çok araştırıp bu markaya karar verip aldım
R
Rojda Y.
7 Mayıs 2026 12:43
Merhaba öncelikle güneş kremi mineral filtreli olmalı . İçerik temiz olarakta kullanıp memnun kaldıklarım minela care , incia , siveno . Koruyuculukları yüksek benim bebeğim çok beyaz tenli 9,5 aylık minela care den daha memnun kaldım bu anlamda
Ş
Şeyma S.
7 Mayıs 2026 12:47
Siveno kullanıyorum memnunum, günlük yeterli deniz kenarı içinse kimyasaldan ziyade mineral filtreli kremi maksimum 2saatte bir düzenli yenilemek daha doğru

Afranur K.
7 Mayıs 2026 13:07
Ben de mineral filtreden yanayım, güneşe deniz kenarında dahi olsa çok uzun süre maruz kalmamasını, büyük şapkalar, ince pamuklu uzun kollu kıyafetler giymesini tercih edeceğim. Bi de saat 12.00-16.00 arasında doğrudan güneşe maruz kalmasını engellemek gerekir.
ne kadar araştırsak da mineral filtre, doğal içerik vs. Bu tip kremlerin yüzde yüz doğal olma ihtimali düşük ben de alabileceğim en masumlardan birini tercih edip ( siveno aldım) bu kreme de minimum maruz bırakmayı hedefliyorum.
ne kadar araştırsak da mineral filtre, doğal içerik vs. Bu tip kremlerin yüzde yüz doğal olma ihtimali düşük ben de alabileceğim en masumlardan birini tercih edip ( siveno aldım) bu kreme de minimum maruz bırakmayı hedefliyorum.
R
Rojda Y.
7 Mayıs 2026 13:43
Siveno kullanıyorum memnunum, günlük yeterli deniz kenarı içinse kimyasaldan ziyade mineral filtreli kremi maksimum 2saatte bir düzenli yenilemek daha doğru
R
Rojda Y.
7 Mayıs 2026 13:44
Ben de mineral filtreden yanayım, güneşe deniz kenarında dahi olsa çok uzun süre maruz kalmamasını, büyük şapkalar, ince pamuklu uzun kollu kıyafetler giymesini tercih edeceğim. Bi de saat 12.00-16.00 arasında doğrudan güneşe maruz kalmasını engellemek gerekir.
Yükleniyor...