Bebekle Vakit Geçirme

121 görüntüleme
A

Aslı

20 Şubat 2026 12:23
bebeğim 5.5 aylık her gün aynı şeyleri yapıyoruz aynı kitaplar aynı tekrarlar vs ona yeni bir şeyler yaptırmak istiyorum ama bazen enerjim olmuyor bazen de aklıma gelmiyor. acaba sıkılıyorlar mı her gün aynı şeyi yapmaktan siz nasıl geçiriyorsunuz vaktinizi bu konuda yetemediğini düşünmeye başladım
H

H. N.

20 Şubat 2026 13:36
Her gün etkinlik yapan farklı şeyler yapan anneler varsa helal olsun çünkü ben de öyleyim ve vicdan azabı çekmedim çünkü evde yapılabilecek şeyler sınırlı zaten bazen kendi kendine bırakıp oynaması bile yeterli bence dışarı çıkarmak da güzel aktivite tabii havalar ısındıktan sonra daha etkili olur daha iyi zaman geçirirsiniz
E

Esra ..

20 Şubat 2026 13:48
Bence hepimiz öyleyiz zaten kendinizi yetersiz hissetmeyin
İ

İrem

20 Şubat 2026 13:53
O dönemde bazen ben de sizin gibi hissetmiştim ama kendilerini güncelledikçe gerçekten yapılacak şey artıyor. En basitinden ayakta durmak istiyor mesela, fır fır dönüyorlar, işte önceden yalnızca dokunduğu ve ağzına götürdüğü oyuncaklarını elden ele geçiriyor, başka oyuncaklarına vuruyor ses çıkarıyor, artık kutuları açıp içinden bir şeyler almaya başlıyor vs vs. Gerçekten kendileri yön veriyor bize ☺️ hiç şu an yetersiz gibi düşünmeyin rahat olun yanlarında olmamız bile yetiyordur onlara 🌸
G

Gamze M.

20 Şubat 2026 14:02
Daha bugün doktorumuz önerdi çoraplara pirinç, nohut, barbunya gibi şeyler koyup çok çok iyi bağlayın dedi kesinlikle açılmasın çünkü ağzına götürecek çok sıkı sıkı olmasın ki hissedebilsin dedi. Renkli kartlar gösterin dedi. Etkileşimi çok arttığı bol bol dışarı çıkarttın çocukları izlesin ama etkileşime girmesin dedi özellikle yüzler çok dikkatini çekermiş. Bol bol kitap okuyun dedi
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

20 Şubat 2026 14:20

Gamze Matlıoğlu

Daha bugün doktorumuz önerdi çoraplara pirinç, nohut, barbunya gibi şeyler koyup çok çok iyi bağlayın dedi kesinlikle açılmasın çünkü ağzına götürecek çok sıkı sıkı olmasın ki hissedebilsin dedi. Renkli kartlar gösterin dedi. Etkileşimi çok arttığı bol bol dışarı çıkarttın çocukları izlesin ama etkileşime girmesin dedi özellikle yüzler çok dikkatini çekermiş. Bol bol kitap okuyun dedi

Önerileri çok beğendim ama neden dışarda çocuklarla etkileşime girmesin dedi anlamadım . Hijyen açısından mı acaba 🤔
G

Gamze M.

20 Şubat 2026 14:26

Feyza Özkan

Önerileri çok beğendim ama neden dışarda çocuklarla etkileşime girmesin dedi anlamadım . Hijyen açısından mı acaba 🤔

Hastalıktan dolayı dediğini düşünüyorum daha çok küçükler bir de annedeki antikorkar 5.-7. Aydan itibaren azalıyormuş yani hastalığa daha çabuk kapılıyorlar benim de kızım 5 aylık yeni olacak ve hastalandı
Damla A. .

Damla A. ..

20 Şubat 2026 20:23
Bende enerjimi ve aklımı ayaklandiginda kullanacağım:) simdilik sakin olup dinlenelim 4.5 ayligiz ayaklanmadan bu zamani yeterince yordu beni de :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir