Bebekle Uzun Yolculuk , Başka Bir Evde Konaklama

794 görüntüleme
B

Beyza ..

26 Nisan 2026 23:12
Bebeğim 2 buçuk aylık , eşim tutturdu kaynanam gile gideceğiz mecburen yaklaşık bi 10-11 günlük bi süreç olacak , arabayla 8 saat yolculuk yapacağız nasıl olacak bilmiyorum endişelerim var çok stresliyim , nelere dikkat edeyim
M

Melda E.

26 Nisan 2026 23:25
Merhaba, benim bebeğim 7 aylık olmak üzere geçtiğimiz hafta tatil sebebiyle 2 aylığına şehir değişikliği yaptık. Yolculuk süreci zorlayacağı için gece uykusuna getirdik, evdeki uykusuna göre daha tedirgindi ama çok uyanık kalmadan atlattık o geceyi. Park yatağını getirdik yanımızda uyku düzeni bozulmasın diye. Genel olarak günlük rutinleri evimizdeki gibi sabit çevresindeki insanlar da aynı olduğu için zorluk çekmedik tabi evdeki gibi rahatça yerde vakit geçiremiyor çok özgür değil ama sizin bebeğiniz daha küçük ve ev ortamı olduğu için daha rahat edeceğinizi düşünüyorum. Genel olarak uyku saatlerini ve rutinlerini koruduğunuz sürece zorluk çekmezsiniz, iyi tatiller
Ö

Özlem

26 Nisan 2026 23:57
Merhaba, benim bebişte 6 aylık olacak ve önümüzdeki ay bizde 18 saatlik yola çıkacağız. Daha önce bebek yokken de araçla bir kaç kez gittiğimiz için stres yapmıyorum sanırım. Bir de zaman olduğu için uzun uzadıya hazırlık yapıyorum. Oto koltuk kullanıyoruz zaten, orada uyumaya alışık değildi ona alıştırıyorum şu anda. Zaten araç gittikçe uyuyası geliyor. Sizin bebiş çok küçük olduğu için absürt bir rahatsızlık duyacağını sanmıyorum, umarım sorunsuz geçer🌸
Ü

Ümmügülsüm Ü.

19 Mayıs 2026 19:35
Seyahatiniz nasıl geçti biz de çıkacağız merak ediyorum
B

Beyza ..

19 Mayıs 2026 19:51
Ümmügülsüm Ünsal
Seyahatiniz nasıl geçti biz de çıkacağız merak ediyorum
Yarısı zor geçti yarısı sakin geçti uykuya geç dalıyor benim bebeğim o yüzden biraz zorlandık
Ü

Ümmügülsüm Ü.

19 Mayıs 2026 19:53
Beyza
Yarısı zor geçti yarısı sakin geçti uykuya geç dalıyor benim bebeğim o yüzden biraz zorlandık
Yaa olsun yine de başarmışsınız. Bebekle seyahat kolay değil hem zihnen hem de bedenen 🥹
B

Beyza ..

19 Mayıs 2026 20:00
Ümmügülsüm Ünsal
Yaa olsun yine de başarmışsınız. Bebekle seyahat kolay değil hem zihnen hem de bedenen 🥹
Uyanık olduğu vakitlerde zorlandık biraz da kucakta gezmeyi seviyor o sebeple
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir