Bebekle Uzun Yola Giden Var mı

140 görüntüleme
F

Fatmanur

3 Ağustos 2025 19:55
Arkadaşlar 6 aylık oğlum var yola çıkmamız lazım 6 7 saatlik ama gözüm korkuyor açıkçası nasıl olur ne lazım olur yolda bunalır mi vs vs deneyimi olanlar paylaşabilir mi
E

Elif Y. G.

3 Ağustos 2025 19:56
Bununla ilgili YouTube da Osman hocanın videosu var izlemenizi tavsiye ederim
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 20:00
Bebeğim 4 aylıkken Annem bebeğim ve ben 6 saatlik yolda 2 saatte bir mola yaparak ilerledik sürekki emzirdim. Arabayı ben kullandım annem de bebeğime baktı çok keyifli geçmişti. Çok stres yapmaya gerek yok mola yaptıkça pusetinden oto koltuğundan çıkarın kucağınızda gezdirin hava alsın
A

A.

3 Ağustos 2025 20:00
2 aylıkken ve 11aylıkken 7saatlik bir yola çıktık . Bunaldığı zaman durduk mola verdik bunalmazsa dahi durduk mola verdik kucağımıza alıp dışarda biraz hava almasını sağladık uzun süre oto koltuğunda yatırmadık/oturtmadık. 11aylıkken gittiğimiz de ek gıdaya zaten başladığı için yanımıza eline verip yemesi için atıştırmalık aldık, oyuncak vs aldık. Yani biz de uzun yolculukta bunalıyoruz bebeklerde bunalacaktır saatlerce aynı yerde durmaktan . O yüzden çooook güzel mükemmel bir yolculuk geçmez ama çoook kötü de geçmeyecektir oyuncaklarla vs oyalar oyunlar oynarsınız kitap alın kitap gösterin . Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum 🌸
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 20:03
Bi de sevdiği oyuncakları yanınızda bulundurun dönüşümlü oynatın siz stres yapmayın ki bebeğinize de yansımasın
Z

Zümrüt Ö. ..

3 Ağustos 2025 20:06
Evet bende 7 aylıkken otobüsle Antalyadan Aydın'a gitmiştim yanıma evde yaptığım meyve püreli den aldım emzirme önlüğü aldım biraz emzirdim biraz püre verdim uyudu çoğu zaman rahat bı yolculuk yaptım
A

Ayşenur D.

3 Ağustos 2025 20:08
Ayy ben de 6. Ayda 7-8 saatlik yolculuk yapacağım biraz korkuyorum ama biz anneler her şeyi başarırız🥲 bilerek uyku vakti olduğu için gece çıkmayı düşünüyorum
F

Fatmanur

3 Ağustos 2025 20:11
İnsallah kolay olur ayşenur hanım ,Gece yolda uyurken oto koltuğunda mi uyuyacak uzun süreli aynı pozisyonda uyuması uygun değil diyorlar özellikle düz zeminde yatması gerekiyor ya bebeğin solunum yolunun kapanmaması adına
A

Ayşenur D.

3 Ağustos 2025 20:14
zaten maksimum 3 saate bir emzirdiğim için pozisyon değişikliği muhakkak yaparım. Oto koltuğu sipariş verdim umarım yatar onda
M

Merve ..

3 Ağustos 2025 21:09
Hiç endişelenmenize gerek yok biz kızımla 40 günlükken başladık şehirler arası seyahat yapmaya ve hala 2 ayda bir 6-7 saatlik yolu gider geliriz. Hatta 2 hafta sonra tekrar yolcuyuz. Arabayı seven bir bebeğiniz varsa hiç zor olmuyor genellikle uyuyor oluyor 2 saatte bir bazen saat başı emzirip , ilgi gösterdiği şeyler ile onunla oynayıp sakinleştirdikten sonra bir problem kalmıyor ☺️bide ben devamlı düz bir zemin tercih ettim arka koltuğa küçük bi yatak yastık ile mükemmel bir yolculuk oluyor.
F

Fatmanur

3 Ağustos 2025 21:55
Bebeğiniz ne kadar oldu
M

Merve ..

3 Ağustos 2025 22:19
9 aylık
C

Canan Y. ..

7 Ağustos 2025 07:01
Bebeğim iki haftalıkken uzaktaki hastaye yatması gerekliydi ve 6 saatlik yolculuk yaptık iki saat te bir biraz dinlenerek yolculuk yapabilirsiniz ,kızım 13 aylık oldu memlekete falan da gidip geliyoruz sürekli 8-9 saat sürüyor illaki biraz canı sıkılıyor bunaliyor sürekli arabanın içinde az hareket ediyor ama sadece bukadar korkacak bir şey yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir