Bebekle Uzun Yol
56 görüntüleme
D
Dilara Y.
31 Temmuz 2025 20:15
Merhabalar, yarın 14 aylık kızımla İstanbul’dan sivasa araba ile yolculuk yapacağız ilk defa uzun yol gideceğiz ve bir hayli endişeliyim. Uzun yol için oyun aktivite ve yiyecek önerileri olması beni bir nebze rahatlatır siz neler yaptınız
B
Bahar K.
31 Temmuz 2025 20:18
Fropie mix
Kefir
Mixmey
Züberin nohut cipsleri
Bu tarz abur cuburlar iyi oyalıyor. Üstelik içerikleri temiz. Dişleri varsa fropie mix kuruyemiş iyi oluyor. Kabak çekirdeği hurma ceviz var.
Kitaplar sevdiği oyuncaklar(bizimki en çok mandal seviyor)
Biz bu tarz şeylerle yolculuk yaptık. 5-6 saatlik mesafeydi bizimki. Ve mümkünse akşam uyku saatine denk getirn. Bu sıcakta sizi çok zorlar
Kefir
Mixmey
Züberin nohut cipsleri
Bu tarz abur cuburlar iyi oyalıyor. Üstelik içerikleri temiz. Dişleri varsa fropie mix kuruyemiş iyi oluyor. Kabak çekirdeği hurma ceviz var.
Kitaplar sevdiği oyuncaklar(bizimki en çok mandal seviyor)
Biz bu tarz şeylerle yolculuk yaptık. 5-6 saatlik mesafeydi bizimki. Ve mümkünse akşam uyku saatine denk getirn. Bu sıcakta sizi çok zorlar

Nazlıcan V.
31 Temmuz 2025 20:20
Merhaba iyi aksamlar ben ilk yolcuğuma 2 aylıkken çıktım 8 saat yol gittim inanın siz ne kadar rahat olursanız bebekte öyle oluyor yanınıza bence 2 oyuncak alın sadece birini verin oda yolda ilerleyince kendi kendisine yolu izlemesini sağlayın üzerine düşmeyin siz rahat olursanız o kadar rahat geçer 🤗iyi yolculuklar
D
Dilara Y.
31 Temmuz 2025 20:21
Bende yanıma termos ile sevdiği çorbayı, poğaça, humm kraker , hurma , kuru dut, muz ve yoğurt koyacağım bunları epey seviyor. Sesli kitaplarını çok seviyor onları alacağım boyama yapıyor pastel boyasını resim defterini alırım. Dediğiniz gibi akşam uyumadan iki saat önce çıkacağız yola çoğunu uykuda geçirmesi için yolun. Ama bu oto koltuğunda uzun süre oturmaması meselesi biraz düşündürüyor beni kucağa al bırak yapacağım 3 saatte bir mecburen