Bebekle Uçak Yolculuğu
653 görüntüleme
İ
İsmet T. B. ..
2 Haziran 2026 20:58
14 aylık kızımla ilk kez uçak yolculuğu yapacağız. Deneyimleriniz nelerdir ve kulaklarının tıkanmaması için ne yapmamı tavsiye edersiniz
E
Efecan D.
Premium Üye
2 Haziran 2026 21:00
Uçak kalkarken emzirince uyudu bebeğimiz. İnerken de emdi. Uyandığında oyuncak ile oyalamaya çalıştık. Rahat bir yolculuk oldu bizim için
Ş
Şeyma A.
2 Haziran 2026 21:39
Kızımda ilk yolculuğu 5. Ayda oğlumda 3. Ayda uçak yolculuğu yaptık, anlamadıkları dönemdi, 1 yaşından sonra keyifli oluyor, uçak kalkarken ya emzirin ya da aaaa dedirtin bir de bolca kitap güzel bir çözüm oluyor
İ
İ.E.
8 Haziran 2026 23:38
Mumkunse yolculugu uyku saatine denk getirin cok daha rahat oluyor. Kalkis ve inislerde basinc icin emziriyorsaniz emzirin ya da biberon suluk gibi bir icecek verin bagirabiliyorsa soyleyince bagirsin. Siz de sakiz cigneyebilirsiniz:) Kitaplar birkac dakika da olsa ise yariyor. Daha once hic gormedigi ya da uzun suredir oynamadigi sevdigi bir oyuncak varsa yaniniza alabilirsiniz. Cam kenarinda oturuyorsaniz bu vakumlu oyuncaklar var o da bir sure idare ediyor sizi. Bileklikler kolyelerle oynamaya bayilirdi benimki normalde takmam yolculuklarda takiyordum. En son care olarak maalesef netflixten bir kac sey indirmistim onu gosterdim. Uzun bir yolculuktu lutfen kinamayin. Ucaklarin ici bazen cok soguk oluyor elinizin altinda muslin bir ortu olsun. Sicak olunca kucakta uyurken de araniza koyarsaniz daha az terleme oluyor hem. Atistirmalik seviyorsa onlardan alin benimki krakerle bayagi zaman gecirdi.
A
Aslıhan G.
8 Haziran 2026 23:48
İlk uçak yolculuğumuz 7 aylıkkende kalkış ve inişlerde emziren bir anne iseniz emzirmenizi emzirmiyorsanızda o esnada pipetli bir suluk veya biberon ile birşeyler içirmenizi tavsiye ederim amaç çene kaslarının çalışıp kulak tıkanıklığı yapmaması . Onun dışında daha önce kullanmadığı veya uzun zamandır görmediği birkaç oyuncağı yanına almanız . Cırt cırtlı kitaplar çok iş görüyor . Bebişe biraz sevdiği atıştırmalıklar oyalanması için .
Yükleniyor...