Bebekle Otomobil Seyahati
144 görüntüleme
E
Elif Ş.
27 Ekim 2025 12:23
Merhaba,
3.5 aylık bebeğimizle (100 günlük) yaklaşık 6-7 saatlik bir otomobil yolculuğuna çıkmayı düşünüyoruz. 2-3 gün kalıp döneceğiz. Sakıncası olur mu?
3.5 aylık bebeğimizle (100 günlük) yaklaşık 6-7 saatlik bir otomobil yolculuğuna çıkmayı düşünüyoruz. 2-3 gün kalıp döneceğiz. Sakıncası olur mu?
İ
İrem
27 Ekim 2025 12:28
Merhabalar, biz de çok yolculuk yaptık o aylarda; çok da keyifli geçti :) sık molalar vererek geçirdik zaten uyudu da çok şükür. Umarım sizin de güzel geçer
E
Elif Ş.
27 Ekim 2025 12:29
Çok teşekkürler 😊🙏 peki pusetle mi yoksa oto koltuğuyla mı yapmıştınız yolculuğunuzu?
H
Hediye D. ..
27 Ekim 2025 12:31
Bebeğinizin uyku saatlerine denk getirmeye çalışın ve yanınızda mutlaka bebeğinizin dikkatini çekecek oyuncak tarzı şeyler bulundurun. 2 saatte bir mola verin . Özellikle uyku süresi kısa ,uzun uyumayan bir bebekse çabuk sıkılıyorlar . Bir de bebeğinize o an lazım olacak herşeyi elinizin altında bir çantada bulundurun
E
Elif Ş.
27 Ekim 2025 12:32
Teşekkür ederiz 🙏
H
Hediye D. ..
27 Ekim 2025 12:36
Bizim bebeğimiz çok hareketli bir bebek sürekli etrafı izlemeye bayılır asla pusette ve oto koltuğunda uzun süreli durmuyor. Emzirme yastığı üzerinde kucağıma yatırıp etrafı izlettiriyorum . Emzirme yastığı yolculuklarda benim olmazsa olmazım . Hem uyuyunca da uzun süreli tuttuğumda kolum ağrımıyor.
H
Hümeyra T.
27 Ekim 2025 13:27
Aynı dönemlerde 7-8 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldık. Doktor en fazla 2 saatte bir mola vermemiz gerektiğini söyledi. Onun dışındakş süreç bebeğinize bağlı. Oyuncak alın bizimki ağlama,oyun ve uykuyla geçti. Piyano halısını pusetine bıraktım oynadı. Sadece besledikten sonra dikkat edin gazını çıkarmıs olsun biraz tutun hemen yatırmayın ki bizimki gibi tepinim hepsini çıkarmasın :)
İ
İrem
27 Ekim 2025 14:25
Pusetle yaptık pusetimiz emniyet kemeri ile bağlanıyor idi elif hanımcığım hepsi öyle mi bilemiyorum. Ayrıca güzergahınızda güzel benzinlikler varsa dinlenme tesislerindense kesinlikle benzinliklerin bakım odaları daha iyi oluyor diye tecrübe ettim ben belirteyim :)
M
Melike M.
27 Ekim 2025 19:19
Anlattığınız gibi bi saat aralığındaki yolculuğu çok kısa zamanda yaptık 9 aylık oğlumla.Benim oğlum inanılmaz huysuz huzursuz ağlak yaramaz zor bir bebek.Gündüzleri bile 40 dk yolu zor gittiğimiz için biz akşam uyku saatine 2 saat kala çıktık yola.Yolculuğun büyük çoğunluğu oto koltugunun yatış pozisyonunda uyuyarak gitti.Bizde rahat ettik bu esnada.Bizimki gibi bebeğiniz varsa kesinlikle gece yolculuğu yapın derim