Bebekle İlk Tatil
215 görüntüleme
N
Nilay S.
25 Mayıs 2026 18:43
4.5 aylık bebeğim ile ilk defa deniz tatiline gideceğiz. Özellikle nelere dikkat etmeliyim, çok bunalıyorum düşündükçe. Çok uslu bir bebek değil çok ağlıyor zorlanır mıyım diye endişeliyim bir de banyosu vs düzeni bozulacak
G
Gamze Ç.
25 Mayıs 2026 19:01
Endişelenirsen keyif alamazsın hayatım keyif almak istiyorsan endişelenme çok fazla kasmamak lazım bu günler tekrar gelmiyor
H
Hanife H. B. ..
25 Mayıs 2026 19:45
Bende 5 aylıkken bebeğimde kış tatile gitmiştik. Dışarıdayken bebekler daha çok oyalanıyor sanki evde daha çok zorlanıyoruz birde babamız işe gitmediği için daha çok destek olmak zorunda kalıyor. Sürekli paslaşacağınız biri olacak diye düşünün. Hava ve ortam değişikliği herkese iyi geliyor.
S
Sıla Ö.
25 Mayıs 2026 20:18
3.5 aylık bebeğimle tatilden bugün döndük. Ben daha küçük olduğu için havuza sokmadım denize de bir kez ayaklarını soktuk sadece. Bence sinek ilacını kesinlikle unutmayın ben unutmuştum oradan temin etmemiz gerekti.
M
Melissa E.
Premium Üye
25 Mayıs 2026 22:53
3.5 aylık bebeğimle tatilden bugün döndük. Ben daha küçük olduğu için havuza sokmadım denize de bir kez ayaklarını soktuk sadece. Bence sinek ilacını kesinlikle unutmayın ben unutmuştum oradan temin etmemiz gerekti.
Yükleniyor...