Bebekle En Rahat Tatil Şekli

330 görüntüleme
B

Büşra K. A.

11 Mart 2026 08:38
Merhabalar ☺️ Bu yaz kızım 1 yaşına girecek ve ilk kez tatile gideceğiz. Bebekle en rahat tatil şekli nedir? Her şey dahil bebek dostu bir otelde kalmak mı bir apart kiralamak mı daha mantıklı ve rahat olur? Sizlerin tecrübeleri nelerdir?
S

Simge A.

11 Mart 2026 09:57
Bence herşey dahil bebek dostu bi otel 😊 apartta yorulan siz olursunuz bence
A

Arzu.G

11 Mart 2026 10:23
Aparta giderseniz sadece ev değişikliği yapmış olursunuz yemeği bulaşığı temizliği yine siz ugrasacaksiniz yorucu bence .en güzeli güzel temiz bir otel ayarlamak .hem günlük dertlerden uzaklasirsiniz hem bebeğiniz ve sizin için eğlenceli aktiviteler olur gün boyu . Aile oteli de olacağı için akranlarıyla da bol bol vakit geçirir ve sizi anlayan insanlar da çok olur .sadece nasılsa temizdir diye düşünüp tedbiri elden bırakmayın havuz için özellikle .
H

Hafize Ç.

27 Mart 2026 23:16
Ben de başımdan geçen bir tecrübe ile yanıtlamak istiyorum. ben de sizin gibi çok düşündüm fakat apart tatiline karar kılmıştım geçen yaz benim bebeğim de tam bir yaşındaydı o zaman. Hem havuzdan dolayı hem de yemek konusundan dolayı apart tercih ettim kendim gönlüne göre bebeğime yemeğini yaptım diye düşündüm ama inanılmaz yorucu geçti yanımda bebeğim için yemek yapabileceğim her şeyi götürmek yemek bulaşık çamaşır inanılmaz yorulmuştum apartta sürekli kucağımda yapabileceğimiz bir aktivite vs de yok apartta çok zorlandık havuzdan da korktu giremedi zaten tatili bir kaç gün önce bitirip eve dönmüştük bugün ki aklım olsa otel tatili düşünürüm fakat yine de otelin havuzuna sokmazdım sanırım sahil vs varsa denize sokardım ben de dinlenmiş olurdum bize de biraz sosyallik olurdu
B

Büşra K. A.

28 Mart 2026 11:00

Hafize Çetin

Ben de başımdan geçen bir tecrübe ile yanıtlamak istiyorum. ben de sizin gibi çok düşündüm fakat apart tatiline karar kılmıştım geçen yaz benim bebeğim de tam bir yaşındaydı o zaman. Hem havuzdan dolayı hem de yemek konusundan dolayı apart tercih ettim kendim gönlüne göre bebeğime yemeğini yaptım diye düşündüm ama inanılmaz yorucu geçti yanımda bebeğim için yemek yapabileceğim her şeyi götürmek yemek bulaşık çamaşır inanılmaz yorulmuştum apartta sürekli kucağımda yapabileceğimiz bir aktivite vs de yok apartta çok zorlandık havuzdan da korktu giremedi zaten tatili bir kaç gün önce bitirip eve dönmüştük bugün ki aklım olsa otel tatili düşünürüm fakat yine de otelin havuzuna sokmazdım sanırım sahil vs varsa denize sokardım ben de dinlenmiş olurdum bize de biraz sosyallik olurdu

Bu sene daha güzel dinlenirsiniz İniallah 🥹 bu faydalı yorum için çok teşekkür ederim. Otel tatilinde karar kıldık ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir