Bebekle Dışarıda Uyku Sorunu

142 görüntüleme
T

Trksmyy

30 Nisan 2026 13:18
Havalar ısınmaya başladı ve bugün dışarı çıkalım dedik ama uyku saati geldi uyutamadım dışarıda bir türlü apar topar eve döndük çok uykusu geldiği ve dalamadığı için bir süre ağlama krizinden sonra anca uyudu dışarı çıkınca uykuları nasıl hallediyorsunuzz hanımlar yardım lazım?
Ş

Şeyma E.

30 Nisan 2026 13:26
Tırtıklı yollarda hızlı sürüyorum sallanma ona iyi geliyor 😅 mızmızlık anında tekerleme çocuk şarkıları söylüyorum yolda yürürken öyle sakinleşiyo ve uyuyo ayrıca ben arabayı sürünce uyuyo babası sürerken onu alacağını düşünüyor ona daha fazla mızmızlanıyor 😅
T

Trksmyy

30 Nisan 2026 13:28
Şeyma Ekici
Tırtıklı yollarda hızlı sürüyorum sallanma ona iyi geliyor 😅 mızmızlık anında tekerleme çocuk şarkıları söylüyorum yolda yürürken öyle sakinleşiyo ve uyuyo ayrıca ben arabayı sürünce uyuyo babası sürerken onu alacağını düşünüyor ona daha fazla mızmızlanıyor 😅
Biz de öyle yaptık bebek arabasında uyutmayı denedik ama yarım saat uyuyup uyandı e o da yetmedi geri de uyumadı ağlamaya başladı 🤦🏻♀️
Ş

Şeyma E.

30 Nisan 2026 13:47
Alışır hiç korkmayın kızım da öyleydi şimdi düzeldi çok şükür gezmelere devam ona da ihtiyacı var hem bebeğin hem sizin
T

Trksmyy

30 Nisan 2026 13:49
Şeyma Ekici
Alışır hiç korkmayın kızım da öyleydi şimdi düzeldi çok şükür gezmelere devam ona da ihtiyacı var hem bebeğin hem sizin
Evet bana da çok iyi geldi bayadır evden çıkmıyordum bu sebepten dolayı biraz yoruldum ama deşarj oldum resmen temiz hava, güneş , farklı yüzler görmek iyi geldi . Umarım dışarıda uyumaya alışır da daha sık çıkarız 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir