Bebekle Dışarıda Uyku Sorunu
142 görüntüleme
T
Trksmyy
30 Nisan 2026 13:18
Havalar ısınmaya başladı ve bugün dışarı çıkalım dedik ama uyku saati geldi uyutamadım dışarıda bir türlü apar topar eve döndük çok uykusu geldiği ve dalamadığı için bir süre ağlama krizinden sonra anca uyudu dışarı çıkınca uykuları nasıl hallediyorsunuzz hanımlar yardım lazım?
Ş
Şeyma E.
30 Nisan 2026 13:26
Tırtıklı yollarda hızlı sürüyorum sallanma ona iyi geliyor 😅 mızmızlık anında tekerleme çocuk şarkıları söylüyorum yolda yürürken öyle sakinleşiyo ve uyuyo ayrıca ben arabayı sürünce uyuyo babası sürerken onu alacağını düşünüyor ona daha fazla mızmızlanıyor 😅
T
Trksmyy
30 Nisan 2026 13:28
Tırtıklı yollarda hızlı sürüyorum sallanma ona iyi geliyor 😅 mızmızlık anında tekerleme çocuk şarkıları söylüyorum yolda yürürken öyle sakinleşiyo ve uyuyo ayrıca ben arabayı sürünce uyuyo babası sürerken onu alacağını düşünüyor ona daha fazla mızmızlanıyor 😅
Ş
Şeyma E.
30 Nisan 2026 13:47
Alışır hiç korkmayın kızım da öyleydi şimdi düzeldi çok şükür gezmelere devam ona da ihtiyacı var hem bebeğin hem sizin
T
Trksmyy
30 Nisan 2026 13:49
Alışır hiç korkmayın kızım da öyleydi şimdi düzeldi çok şükür gezmelere devam ona da ihtiyacı var hem bebeğin hem sizin
Yükleniyor...