Bebekle Akşam Dışarı Çıkmak
239 görüntüleme
T
Trksmyy
17 Mayıs 2026 21:06
Bebeklerinizle akşam nasıl dışarı çıkıyorsunuz ? şu an 5 buçuk aylık ve eylülde eşimin kardeşi evleniyor ama düğünün başlayacağı saatlerde bebeğim gece uykusunda oluyor bırakıp gideceğim biri de yok gitmesem olmaz uyuyan çocuğu düğün için uykusundan kaldırsam kıyameti koparacağını biliyorum bu zamana kadar hep sessiz karanlık ortamda uyudu orda o kadar kalabalıkta seste uyumayacağını da biliyorum uykusu gelince ortalığı da birbirine katıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 4 ay var daha ama benim içim içimi yiyor napacağım diye
İ
İnanç B.
17 Mayıs 2026 21:11
Bebekler çok değişik aslında o seste uyur dersiniz uyumaz bir bakmışsınız uyumuş genelde uyuyor bebekler o seste düşünün henüz bende deneyimlemedim misafirlikte bile uykusu gelince evi istiyor ağlıyor 4 aylık benim de bebeğim kaça kaça eve geliyoruz mecburen
T
Trksmyy
17 Mayıs 2026 21:14
Bebekler çok değişik aslında o seste uyur dersiniz uyumaz bir bakmışsınız uyumuş genelde uyuyor bebekler o seste düşünün henüz bende deneyimlemedim misafirlikte bile uykusu gelince evi istiyor ağlıyor 4 aylık benim de bebeğim kaça kaça eve geliyoruz mecburen

Tay
17 Mayıs 2026 21:15
Çocuktan çocuğa değişiyor benim de 6 aylıktı orda uyuttum ama uyanınca cıldırmıs bir sekılde ahladı sesden
İ
İnanç B.
17 Mayıs 2026 21:17
Geçen hafta bir cesaret Pikniğe gidelim dedik bir çıkmadan evde 2 saat uyuttum uykusunu alsın diye bi 2 saat sonra uykusu geldi birbirine kattı ortalığı yarım saat çığlık çığlığa ağladı güç bela elimizde battaniyeyle sallayarak uyuttuk yarım saat sonra uyandı yetmedi tabi o uyku apar topar döndük eve gidene kadar deliler gibi ağladı dışarıda uyuyor bir şekilde ama yarım saatten fazla değil o yarım saat de yeterli gelmiyor ve sonrası büyük kaos 🤦🏻♀️
M
Merve H.
17 Mayıs 2026 21:20
Bebeğim 1 yaşındayken 1 kez pikniğe 1 kez de görümceme gittim. Ağlaya ağlaya ortalığı yıka yıka eve geldik :) düğün sesinde uyuyor genelde çocuklar emin olamıyorum tabi :) yaza benim de kaynimin düğünü var uzun yola çıkmak ayrı dert orada kalabalıkta gurultude uyuyamayacak ayrı dert evden hiç ayrı bir yere gitmedik belki de gidemeyecegim
T
Trksmyy
17 Mayıs 2026 21:23
Bebeğim 1 yaşındayken 1 kez pikniğe 1 kez de görümceme gittim. Ağlaya ağlaya ortalığı yıka yıka eve geldik :) düğün sesinde uyuyor genelde çocuklar emin olamıyorum tabi :) yaza benim de kaynimin düğünü var uzun yola çıkmak ayrı dert orada kalabalıkta gurultude uyuyamayacak ayrı dert evden hiç ayrı bir yere gitmedik belki de gidemeyecegim

Ebru K.
17 Mayıs 2026 21:45
Daha dört ay var o zamana kadar çok huy değiştirir büyüyorlar çünkü

Bengül A.
Premium Üye
17 Mayıs 2026 21:57
Dışarıda uyutmaya alıştırın uyku danışmanları 1 uykuyu dışarda yaptırmayı tavsiye ediyor. Kendisini regüle dememiştir. Burda siz yarducı olacaksınız bebişe çözümü biz anneler buluyor çoğu zaman. En iyisini bulacağınıza eminim
M
Merve H.
17 Mayıs 2026 22:02
Umarım uyur ya o kadar özeniyorum ki bir yerlere saat hesabı yapmadan rahatça gidebilmeyi ama payımıza düşen bebekte bu pek mümkün durmuyor 😑

Afranur K.
17 Mayıs 2026 22:37
Bebekler inanılmaz değişiyorlar, henüz bunun için endişelenmeyin bence. Etrafa olan ilgisi artıyor, uyku-uyanıklık dengesi değişiyor. Bi de bilemezsiniz bi bakmışsınız bebek aranasında uyumuş. Kız kardeşim sizin anlattığınız gibiydi, çığlık kıyamet kolik bir bebekti. Kuzenimin düğününe annemin korkarak gittiğini hatırlıyorum. Düğünün başından sonuna kadar bebek arabasında mışıl mışıl uyudu millet halay çekerken 😂
G
Gamze Ü.
17 Mayıs 2026 22:52
kendınızı strese sokmanızı cok ıyı anlıyorum çok özeniyorum bende her yerde kolaylıkla uyuyan bebeklere son uykusunu kaçta yapıyor gündüz bıraz geç yaptırın sonra 9 da değılde 10 da uyutmayı deneyın
Yükleniyor...