Bebek Yoğurdu Hangi Sütle Yapılmalı

170 görüntüleme
A

Ayşe G.

9 Temmuz 2025 14:41
Ek gıdaya yeni geçecek olan bebeğim var. Mayalayacağım yoğurdu günlük pastorize sütle mi yoksa açıktan aldığım doğal köy sütü ile mi mayalamalıyım
Elifnur Ö.

Elifnur Ö.

9 Temmuz 2025 14:59
Pastorize süt öneriliyor Ayşe hanım
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

9 Temmuz 2025 15:21
Merhaba ben Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser.
1 yaşa kadar mutlaka pastörize süt olmalı asla açık süt kullanmayın
A

Ayşe G.

9 Temmuz 2025 16:41
Köy sütünü iyice kaynatıp mayalasam olmaz mı ya pastorize market sütleri çok yapay geliyor bana nedense
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

9 Temmuz 2025 16:56
Pastörize süt en sağlıklısı.
M

Merve B.

9 Temmuz 2025 18:06
Pastörize süt cam şişe- probiyotikli yoğurt maması çook güzel oluyor afiyetle yesin bebişiniz inşallah
U

Ukbanur E.

10 Temmuz 2025 20:15
Köy sütünü kaynattığınızda yararlı bakterileride kaybetmiş oluyorsunuz benim kızımda 6 aylık organik yoğurt alıp vericem illa evde mayalamak isterseniz organik pastörize süt kullanmanızı öneririm
Y

Yağmur Y.

10 Temmuz 2025 21:21
Jersey süt kullanabilir miyiz peki?
Reyhan Y.

Reyhan Y.

10 Temmuz 2025 21:48
Jersey bebekler için önerilmiyor
S

Senem Ş.

11 Temmuz 2025 05:45
Ben köy sütünü yarım saat kaynatıp yapıyorum ılla pastörize dıye bısey yok sanki önceden pastörize sütle yoğurt yapıp yıolardı 😂
U

Ukbanur E.

11 Temmuz 2025 09:02
Senem hanım tercih sizin ama imkanınız varken daha sağlıklısı varken neden pastörize süt kullanmayı reddediyorsunuz? Kaynatıldığında yararlı bakterileri de kaybediyorsunuz.
İ

İrem G.

14 Temmuz 2025 21:03
Jersey neden önerilmiyor ben bazı doktorlarda gördüm jersey protein olarak daha sindirilebilir olduğu için kullanabilirsiniz diyenleri ama ??

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir