Bebek ve Giysi
57 görüntüleme

İlayda U.
2 Şubat 2026 00:04
Merhaba benim bebeğim şu an 6 ay 10 günlük alt giyimde bir problem yok fakat hiçbir şekilde zıbın tişört giydiremiyorum her seferinde ağlıyor özellikle kolları hiç şaşmıyor bu neredeyse doğduğundan beri böyle. Bu tarz bir sorun yaşayan ya da nedenini bilen var mı
H
Hilal
2 Şubat 2026 00:24
Benim bebeğim de 11 aylık, doğduğundan beri üst giyimde ağlıyor ya da mızmızlanıyor, büyüdükçe geçer diye düşünüyorum bir de yatmayı da sevmiyor benimki, bezini bile zar zor değiştiriyorum

İlayda U.
2 Şubat 2026 00:26
evet bende bez değişiminde problem yaşıyorum üst değiştirme de o kadar mızmızlanıyor ki kollarında bir problem mi var diye düşünüyordum endişelenmeye başlamıştım ama sizin yorumunuz ile huy olduğunu düşünmeye başladım şu an teşekkür ederim 😊
H
Hilal
2 Şubat 2026 00:29
evet bende bez değişiminde problem yaşıyorum üst değiştirme de o kadar mızmızlanıyor ki kollarında bir problem mi var diye düşünüyordum endişelenmeye başlamıştım ama sizin yorumunuz ile huy olduğunu düşünmeye başladım şu an teşekkür ederim 😊

İlayda U.
2 Şubat 2026 00:32
Aa çok üzüldüm aklınıza muhtemelen (inşallah) kendi evhamımı düşürdüğüm için evet bence de bir sonraki muayenede danışalım 1 hafta sonra bizim muayenemiz inşallah sorup yazacağım buraya da