Bebek Ürünleri Hijyeni
77 görüntüleme
E
Emine T. ..
13 Ağustos 2025 22:02
Emzik biberon ya da kıyafetler oyuncaklar gibi ürünlerin hijyeni için bir alt kategori açılabilir. Örneğin ben bebeğimin biberonunu emziğini silikon göğüs uçlarını hergün kaynatıyorum ancak bugün bi arkadaşım bunun çok da sağlıklı olmayacağını düşündüğünü söyledi bebeğin mikroplarla da tanışmasına fırsat tanımamı söyledi arada kaldım açıkçası.
S
Saziye G.
13 Ağustos 2025 22:04
Kaynatmadım hergün gerek görmedim. Biberon temizleyici ile yapıyorum sadece

Beyza E.
13 Ağustos 2025 22:10
Ben de hem gerek görmedim hem de çok yorucu geldi açıkçası, içeriğine güvendiğim bir bebek deterjanı ile yıkıyorum arada bir de kaynatıyorum
B
Büşra K. ..
13 Ağustos 2025 22:11
Merhaba ben bebeğimin biberonunu suluğunu biberon temizleyici ile günlük temizliyorum emziği suda kaynatıyorum oyuncakları karbonatlı suyla siliyorum benim kızım 18 aylık kıyafetleri bizden ayrı bebek deterjanı ile yıkanır leke çıkmazsa doğal leke çıkarıcı ile çıkarıyorum bebek mikropla dışarda zaten tanışık oluyor ister istemez
E
Emine T. ..
13 Ağustos 2025 22:39
Benim bebeğim henüz 3 buçuk aylık ve ben hemşireyim hastaneden zaten birsürü enfeksiyon odağını mutlaka getiriyorumdur. Yakın temasları olsun temiz tutmaktı niyetim açıkçası.
B
Büşra K. ..
14 Ağustos 2025 09:26
Herkesin annelik serüveni kendine ve bebeğine özeldir zaten hemşireymişsiniz bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz bence kendi bildiğinizden şaşmayın 😊
A
Ayşe Ü.
14 Ağustos 2025 12:54
Ben biberon temizleyici ile yıkayıp kaynar su ile son durulamayı yapıyorum içim daha rahat ve her gün kaynatma kadar yorucu olmuyor kaynayan suyu termosa koyuyorum uzun bi süre gidiyor