Bebek Suyu Şart mı?
119 görüntüleme
M
Melek G.
4 Mart 2026 11:17
Bebeğime mamalarını hemen hemen doğduğundan beri hazır doğal kaynak suyuyla yaptım. Dün 6bucuk aylık olup ek gıdaya başladık ve doktorumuz bebek suyu kullanmamızı söyledi. Normal suların ph ve içeriği uygun değil dedi.
Ceysu bebek suyu aldım fakat fark ettim ki ceysu normal kaynak suyu ile içerik tamamen aynı. Sizler nasıl ilerlediniz?
Yapay zeka içerik aynı bebek sularında paketleme farklı oluyor diyor
Ceysu bebek suyu aldım fakat fark ettim ki ceysu normal kaynak suyu ile içerik tamamen aynı. Sizler nasıl ilerlediniz?
Yapay zeka içerik aynı bebek sularında paketleme farklı oluyor diyor

Kübra E. ..
4 Mart 2026 11:20
Merhaba biz de doğduğundan beri mama kullandık fakat normal plastik şişe kullandım. Osman Hoca da bebek suyunu pek önermiyor mümkünse cam şişe ya da sık değiştirilen plastik şişe su kullanabilirsiniz diyor
M
Melek G.
4 Mart 2026 11:23
Merhaba biz de doğduğundan beri mama kullandık fakat normal plastik şişe kullandım. Osman Hoca da bebek suyunu pek önermiyor mümkünse cam şişe ya da sık değiştirilen plastik şişe su kullanabilirsiniz diyor
H
Hediye D. ..
4 Mart 2026 11:25
6 aydan itibaren kendimiz için aldığımız hazır sulardan içirdim hep bi sıkıntı yaşamadık şükür. Ama ben sadece yemek sonraları veriyorum su çok su içeren bi anne değilim.

Kübra E. ..
4 Mart 2026 11:33
Evet osman hocanın da cam şişe yorumunu görmüştüm aslında. Cam damacana almak mantıklı mı sizce ? Ekonomik olarak daha mantıklı fakat sirkülasyon açısından nasıl olur bilemedim
M
Melek G.
4 Mart 2026 11:34
Bizim inatçı bir reflümüz var. Her şeyi denemememize ve fizyolojik bir sorun olmamasına rağmen geçmedi. Acaba bu mu etkiliyor diye her şeyi sorguladım. Sıra suya geldi sanırım🙈
G
Gülcan Ş.
4 Mart 2026 11:34
Merhaba ben de mama verıyorum ama arıtma suyunu kaynatıp sogutup mama yapıyorum hazır su valan almadım
A
Aslı
4 Mart 2026 11:45
bizimki de bebek suyu önerdi ama bana mantıklı gelmiyor biraz para tuzağı olarak görüyorum bu tarz ürünleri ben cam şişedeki suları tercih edeceğim
S
Sefanur T.
4 Mart 2026 12:05
Ek gıdaya yeni başladık henüz su vermedim. Cam şişedeki suları kaynatacak mısınız yoksa direkt mi kullanacaksınız?
T
Tuğba B. ..
4 Mart 2026 12:17
Bebek suları bana saçma geliyor plastik şişede su işte. Ben cam şişe su alıyorum küçük boy. Kaynatmıyorum direkt içiyo
G
Gamze M.
4 Mart 2026 12:36
bizimki de bebek suyu önerdi ama bana mantıklı gelmiyor biraz para tuzağı olarak görüyorum bu tarz ürünleri ben cam şişedeki suları tercih edeceğim

Fatma A. U.
4 Mart 2026 13:08
Ben mamalarını ve içireceğim suyu kaynatıp soğutuyorum onu veriyorum
S
Sümeyra
4 Mart 2026 13:33
Kesinlikle normal Pet şişe hazır su kullanıyorum mamaları için kaynatıp soğutuyorum bir farkı yok zaten Bebek suyu kadar saçma icat görmedim 😁 para tuzağı
G
Gamze M.
4 Mart 2026 13:38
Kesinlikle normal Pet şişe hazır su kullanıyorum mamaları için kaynatıp soğutuyorum bir farkı yok zaten Bebek suyu kadar saçma icat görmedim 😁 para tuzağı
S
Sümeyra
4 Mart 2026 13:39
Ben bir de bebek sabunu görmüştüm😄 içerik hiç öyle değildi ama