Bebek Sıcaklık
146 görüntüleme
S
Ssmskk
Premium Üye
18 Mart 2026 22:55
Bebeğimin bulunduğu ortam 23-24 derece oluyor ve bende ayaklarında çorap ve alt üst zıbın giydiriyorum sadece daha rahat olduğunu gözlemledim uyurken de üstünü bir battaniye ile destekliyorum ama etrafımdakiler çocuk böyle durmaz sudur üşür diyorlar kip durması gerek diyorlar yanlış mı yapıyorum acaba
C
Ceren İ.
Premium Üye
18 Mart 2026 23:12
Bebeğiniz rahatsa başkalarının dediğini önemsemeyin bebeğim Prematüre ve etrafımdakilere kalsa bebeğimi battaniyeyle kundaklayacaktım 23 24 derece çok ideal hatta 22 diyor doktorlarda ben yatak odamı 22 salonumu vs 23 24de bırakıyorum sizin gibi giydiriyorum hatta bebeğim bazen 24de bile bakıyorum terlemiş 2.5 aylık şuanda korkmayın soğuk hasta etmez ama sıcak hasta eder hatta çok sıcakta huysuzlanıyor kızım içiniz nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapın kendiniz üşümüyorsanız o zaten üşümez ki onların vücudunda kahverengi yağ var ben odamda yorganla yatıyorum ama kızımın üstüne ince bir battaniye örtüyorum sabaha kadar da uyuyor rahat bir şekilde göğsü ve ensesi ılıksa üşümüyordur o şekilde kontrol edebilirsiniz 🙏🏻🩷
A
Arzu
Premium Üye
18 Mart 2026 23:35
Benim bebeğim de prematüre doğdu bana da sar falan dediler
Sadece dışarı çıkarken sarıyorum soğuk oluyor diye
Müslin örtü kullanıyordum evin içinde de .
Bebek annenin giydiğinden bir kat fazla giysin diye okumuştum
Siz kısa kollu ile durabiliyorsanız o da uzun kollu ince bişeyle kalabilir
S
Ssmskk
Premium Üye
19 Mart 2026 00:27
Bebeğiniz rahatsa başkalarının dediğini önemsemeyin bebeğim Prematüre ve etrafımdakilere kalsa bebeğimi battaniyeyle kundaklayacaktım 23 24 derece çok ideal hatta 22 diyor doktorlarda ben yatak odamı 22 salonumu vs 23 24de bırakıyorum sizin gibi giydiriyorum hatta bebeğim bazen 24de bile bakıyorum terlemiş 2.5 aylık şuanda korkmayın soğuk hasta etmez ama sıcak hasta eder hatta çok sıcakta huysuzlanıyor kızım içiniz nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapın kendiniz üşümüyorsanız o zaten üşümez ki onların vücudunda kahverengi yağ var ben odamda yorganla yatıyorum ama kızımın üstüne ince bir battaniye örtüyorum sabaha kadar da uyuyor rahat bir şekilde göğsü ve ensesi ılıksa üşümüyordur o şekilde kontrol edebilirsiniz 🙏🏻🩷
S
Ssmskk
Premium Üye
19 Mart 2026 00:28
Benim bebeğim de prematüre doğdu bana da sar falan dediler
C
Ceren İ.
Premium Üye
19 Mart 2026 12:39
Benim bebeğim de 13 günlük daha ilk çocuğum olduğu için bazı şeyleri deneyimlenerek öğreniyorum haliyle ama bebeğini en iyi anne babası bilir teşekkür ederim size de yanıtınız için sağlıcakla büyütün miniğinizi
S
Ssmskk
Premium Üye
21 Mart 2026 22:43
yazın daha kolay oluyor bence şurda 1 ay sonra havalar ısınacak o zaman daha rahat ederiz bence 😂🌸
Yükleniyor...