Bebek Sıcaklık

146 görüntüleme
S

Ssmskk

Premium Üye
18 Mart 2026 22:55
Bebeğimin bulunduğu ortam 23-24 derece oluyor ve bende ayaklarında çorap ve alt üst zıbın giydiriyorum sadece daha rahat olduğunu gözlemledim uyurken de üstünü bir battaniye ile destekliyorum ama etrafımdakiler çocuk böyle durmaz sudur üşür diyorlar kip durması gerek diyorlar yanlış mı yapıyorum acaba
C

Ceren İ.

Premium Üye
18 Mart 2026 23:12
Bebeğiniz rahatsa başkalarının dediğini önemsemeyin bebeğim Prematüre ve etrafımdakilere kalsa bebeğimi battaniyeyle kundaklayacaktım 23 24 derece çok ideal hatta 22 diyor doktorlarda ben yatak odamı 22 salonumu vs 23 24de bırakıyorum sizin gibi giydiriyorum hatta bebeğim bazen 24de bile bakıyorum terlemiş 2.5 aylık şuanda korkmayın soğuk hasta etmez ama sıcak hasta eder hatta çok sıcakta huysuzlanıyor kızım içiniz nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapın kendiniz üşümüyorsanız o zaten üşümez ki onların vücudunda kahverengi yağ var ben odamda yorganla yatıyorum ama kızımın üstüne ince bir battaniye örtüyorum sabaha kadar da uyuyor rahat bir şekilde göğsü ve ensesi ılıksa üşümüyordur o şekilde kontrol edebilirsiniz 🙏🏻🩷
A

Arzu

Premium Üye
18 Mart 2026 23:35
Benim bebeğim de prematüre doğdu bana da sar falan dediler

Sadece dışarı çıkarken sarıyorum soğuk oluyor diye

Müslin örtü kullanıyordum evin içinde de .

Bebek annenin giydiğinden bir kat fazla giysin diye okumuştum

Siz kısa kollu ile durabiliyorsanız o da uzun kollu ince bişeyle kalabilir
S

Ssmskk

Premium Üye
19 Mart 2026 00:27
Ceren İptaş
Bebeğiniz rahatsa başkalarının dediğini önemsemeyin bebeğim Prematüre ve etrafımdakilere kalsa bebeğimi battaniyeyle kundaklayacaktım 23 24 derece çok ideal hatta 22 diyor doktorlarda ben yatak odamı 22 salonumu vs 23 24de bırakıyorum sizin gibi giydiriyorum hatta bebeğim bazen 24de bile bakıyorum terlemiş 2.5 aylık şuanda korkmayın soğuk hasta etmez ama sıcak hasta eder hatta çok sıcakta huysuzlanıyor kızım içiniz nasıl rahat ediyorsa o şekilde yapın kendiniz üşümüyorsanız o zaten üşümez ki onların vücudunda kahverengi yağ var ben odamda yorganla yatıyorum ama kızımın üstüne ince bir battaniye örtüyorum sabaha kadar da uyuyor rahat bir şekilde göğsü ve ensesi ılıksa üşümüyordur o şekilde kontrol edebilirsiniz 🙏🏻🩷
Benim bebeğim de 13 günlük daha ilk çocuğum olduğu için bazı şeyleri deneyimlenerek öğreniyorum haliyle ama bebeğini en iyi anne babası bilir teşekkür ederim size de yanıtınız için sağlıcakla büyütün miniğinizi
S

Ssmskk

Premium Üye
19 Mart 2026 00:28
Arzu
Benim bebeğim de prematüre doğdu bana da sar falan dediler

Sadece dışarı çıkarken sarıyorum soğuk oluyor diye

Müslin örtü kullanıyordum evin içinde de .

Bebek annenin giydiğinden bir kat fazla giysin diye okumuştum

Siz kısa kollu ile durabiliyorsanız o da uzun kollu ince bişeyle kalabilir
Evet ben de dediğiniz gibi biliyorum ama doktorlara bakmayın deyip duruyorlar :) ben de dediğiniz gibi düşünüyorum
C

Ceren İ.

Premium Üye
19 Mart 2026 12:39
Ssmskk
Benim bebeğim de 13 günlük daha ilk çocuğum olduğu için bazı şeyleri deneyimlenerek öğreniyorum haliyle ama bebeğini en iyi anne babası bilir teşekkür ederim size de yanıtınız için sağlıcakla büyütün miniğinizi
yazın daha kolay oluyor bence şurda 1 ay sonra havalar ısınacak o zaman daha rahat ederiz bence 😂🌸
S

Ssmskk

Premium Üye
21 Mart 2026 22:43
Ceren İptaş
yazın daha kolay oluyor bence şurda 1 ay sonra havalar ısınacak o zaman daha rahat ederiz bence 😂🌸
Evet kesinlikle 🤗😃
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir