Bebek Poposunda Pişik
79 görüntüleme
S
Sümeyye T.
4 Şubat 2026 14:51
Bebeğimin poposunda pışık var ve geçmiyor sert bir zemine oturunca mama sandalyesi kucak vs sürtünme haraketi yapıyor
R
Rabia T.
4 Şubat 2026 14:55
Bebegimin altını pamuğu ıslatıp siliyorum. Yumuşak kuru bezle kuruluyorum ıslak kalmaması önemli.
Sonra yeşil tüp Arko krem var onu sürüyorum 5 dk
havalandırın kapatın altını. 1 gün olmadı 2 güne
piştikten eser kalmıyor. Deneyenler benim bebeğim içinde dua ederse çok sevinirim çok gazlı bi erkek bebeğim var ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu sayede bir daha hiç pişik sorunu yaşamadım . Pahalı kremlere vs gerek yok denemenizi tavsiye ederim
Sonra yeşil tüp Arko krem var onu sürüyorum 5 dk
havalandırın kapatın altını. 1 gün olmadı 2 güne
piştikten eser kalmıyor. Deneyenler benim bebeğim içinde dua ederse çok sevinirim çok gazlı bi erkek bebeğim var ne gecemiz belli ne gündüzümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu sayede bir daha hiç pişik sorunu yaşamadım . Pahalı kremlere vs gerek yok denemenizi tavsiye ederim
İ
İpek B. Z.
4 Şubat 2026 14:57
Kaşınıyorsa belki mantardir Sümeyye Hanım, ama net bir şey söylemek zor. Doktora görünün pisikten pisige fark var, en iyisi bir doktorun görmesi. Örnegin mantar varsa kortizonlu krem kullanmak sakıncalı, daha cok azdırıyor mantarı.
S
Sümeyye T.
4 Şubat 2026 15:29
Peki mantar ne sebep den oluşur
Nerlere dikkat etmen gerekiyor
Nerlere dikkat etmen gerekiyor
E
Esra M. C.
5 Şubat 2026 21:33
Tek problem pişik mi yoksa beraberinde vücudunda kuruluk egzama vs gibi durumlar da var mı ? Benzer problemler bebeğimde de vardı alerji testi yaptırdık ve şuan perhizdeyiz bu ihtimali de düşünebilirsiniz