Bebek Oturma Zamani

138 görüntüleme
S

Seyhan B. ..

27 Kasım 2025 18:32
Bebeklerinizi kacinci ayda oturturdunuz ....kacinci ayda desteksiz oturdular kizim 5 aylik oturtmalimiyim
Gülseren A. A. .

Gülseren A. A. ..

27 Kasım 2025 18:34
5.ayda destekli oturmaya başlayabilirsiniz.ama desteksiz oturma 6. aya ait bir gelişim evresidir
H

Hatice B. K. ..

27 Kasım 2025 18:36
Osman Bey'in videosu var oturma zamanıyla ilgili bebeğim 6. Ayına girmek üzere 4.5 aylıkken yavaştan oturtmaya başlamıştım ben şimdi neredeyse kendi başına oturabiliyor.
S

Seyhan B. ..

27 Kasım 2025 18:36
Şimdilik kısa kısa sürelerle oturtmsliyim
S

Seyhan B. ..

27 Kasım 2025 18:38
Gün içindesürekli oturtunuzmu
İlsu O. K.

İlsu O. K.

27 Kasım 2025 18:39
Merhaba; bebeğinizi 4.ay itibariyle destekli oturtabilirsiniz. Ki 4-5-6. Aylarda destekle otursun ki 7-8-9 da desteksiz oturmaya gidebilsin. Tadım sürecinizde 5-6.aylarda mama sandalyesi kullanmanız gerekecek. Yani bu ayda kucağınızda oturabilir. Bütün gün oturtmayın elbette gün içinde nasıl yüz üstü zaman geçiriyor birazda destekli oturarak geçirebilir. Mesela biz yemek yerken sofrada birimiz kucağımıza alıyorduk tadım sürecinede biraz hazırlık oluyor. Sofrayı görüyor,bizler bir şey yiyor oluyoruz ilgisini çekiyordu. Ya da kitap okurken kucağımıza alıyorduk oturuyordu. Ya da yerde onarken önümüze oturtup sırtını kendimizle destekliyorduk gibi.. Çok acele etmeyin zorlamadan gidin. ☺🙏🏻 Fakat elbette her bebeğin gelişimi hazırlık durumy tıbbi durumu kendine özeldir. Biz çocuk doktorumuzla görüşüp başladık. 🙏🏻
H

Hatice B. K. ..

27 Kasım 2025 18:41
İlk başlarda kucağımda oturuyordu kucaktan inmeyen bir bebek ama şimdi koltuğa yatağa oturtuyorum yastıklarla destekleyip mama sandalyesine oturtuyorum. Oturmayı sevdiği için sürekli oturmak istiyor şuan ama tabi başlarda çok sık oturtmadım. Siz daha yeni oturtmaya başlayacaksanız kısa sürelerle oturtmak daha doğru olur .
S

Seyhan B. ..

27 Kasım 2025 18:45
Çokteşekkür ederim yanıtlarınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir