Bebek Nasıl Uyutulmalı

116 görüntüleme
B

Betül E.

14 Temmuz 2025 19:13
Bebeğimiz 12 haftalık kucağımda hafifçe sallayarak adım alarak uyutuyorum evet uyuyor ama ilerleyen zamanlarda bu çocuk kilo alacak daha da büyüyecek nasıl yapayım ilerleyen zamanlarda rahatça uyuyabilmesi için
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 19:26
Biz de hep böyle uyuttuk şu an 6 ay olacak hala da öyle uyuyor. Bizimki biraz ufak bir bebek olduğu için şuanlık pek yormasada kollarımız ağrıyor. Ben yavaş yavaş bıraktırmak için şunu deniyorum önce kucağımda pışpışlıyıo gezdiriyorum sonra biraz mayışacak gibi olduğunda kendi yatağıma bırakıp kendim de yanına yatıyorum emziği ağzından atarsa tekrar veriyorum emzikle , kafamızda iyice yanına yakınlaştırdığım için kokumla uyuyor. Her zaman olmuyor tabi bazen çığlık kıyamet ağlıyor ama ara ara deniyoruz bu şekilde. İlerleyen dönemde yanına uzanıp pış puş yaparak uyutmak istiyorum inşallah olur 😅
Z

Zeynep ..

14 Temmuz 2025 19:27
Beşik içinde pat patla pış pışla uyumaya alıştırın çok rahat edersiniz
G

Gülcan Y. ..

14 Temmuz 2025 19:30
Bende o şekilde huzursuz olduğunda kucagimda yürüyerek uyuturdum 4 aylık mayistktan sonra kendi yatağına brakp emzikle uyutmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen huzursuz oluyor yanına uzaniyorum her bebek farklı kendilerini ifade ediyolar ona göre ilerlemek gerekiyor.oncelikle sağlıkları olsun bebislerimizin
B

Betül E.

14 Temmuz 2025 19:31
Şuanda emerken mayışırken emzik vermeye çalıştım bu şekilde uyumaya çalışsın diye ama hemen anlıyor uykusu açılıyor midesi bulanıyormuş gibi böyle öğürüyor o yüzden emzik veremiyorum hafif mayışınca beşiğe koyuyorum ama her zaman dalamıyor o şekilde kitap okumak ya da masaj da da ağlıyor sevdiği şeyleri şuanda yok gibi bir şey şu aşamada en iyi kucakta uyuyor yani
F

Fatma A.

Kundaklarsanız ve her uyuduğun da emzikle destek verip uyutursanız çok rahat edersiniz ben doğduğundan beri kundakla emzikle uyutuyorum şuan 4 aylık kundağı eline verdin mi emziği ağzına koydukmu kendiliğinden gözleri kapanıyor uyuyor bu ilk üç aylar birazcık uykuya geçirmek zor olabilir ama metanetli olun bu zor günler geçiyor bende ilk başta tıpkı sizin gibi uyutuyordum zor oldu kundağa alıştırmak ama alıştırırsanız ileriki aylarda çok çok rahat edersiniz 😊
D

Damla E. Y.

birkaç gündür uykusu iyice geldiğinde kelebek kundağına sarıp beyaz gürültü açıp yatağına yatırıyorum ve emzik veriyorum 10-15 dk içinde uyuyor bebeğim şimdiden 5 kilo oldu gerçekten uzun süre tutmak zor oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir