Bebek mutlu değil
160 görüntüleme
S
Sevilay G. ..
2 Haziran 2025 11:10
Daha öncesinde yazmıştım iri bebek doğum meme reddi kilo verdik şimdide sanki sütüm yetmiyo sütüm artsın diye sağın yapitorum biraz emin dogrulp kalkmaya calisiyo diğer memeyi verirsem biraz emin aynısını yapiyo 18 haftalık herkes zayıfladigini söylüyor pirinç unu mama yapsam nasıl olur acampa boy 70 kilo 720
F
Fatma S. ..
2 Haziran 2025 11:41
Aylar geçtikçe aldıkları kilo miktarı düşüyor. Eğer doktor kontrolünde kilo alımında sıkıntı yoksa günde 5 6 tane çişli bez çıkıyorsa sorun yok demektir. Dikkati dağılıyor olabilir o kadar emip doyuyor olabilir. Eğer kilo da sıkıntı var süt yetmiyor derse doktor yada sağlık ocağı o zaman mama verebilirsiniz ama pirinç unu değil de formül mama daha iyi bu haftalarda
İ
İrem Y. ..
2 Haziran 2025 12:03
Dört buçuk aylık çocuğa sadece kilo alsın diye hiç bir yararı olmayan pirinç ununu lütfen vermeyin şuan tam algısının açıldığı dönemde herşey dikkatini çekiyor uyku sersemiyken emzirin teklif etmekten vazgeçmeyin en kısa sürede normale donecektir
C
Canan Y. ..
2 Haziran 2025 12:06
Etrafı keşfetmeye başladıkları dönemde emmelerde kısalma yada meme reddi benzeri bir durum yaşanıyor biz öyle zannediyoruz aslında hemen emip kalkmak istedikleri için öyle oluyor yatarak emzirmeye çalışın daha uzun sürüyor öyle emmeleri doktor gelişiminde sıkıntı gormediyse bir sorun yoktur zaten

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
2 Haziran 2025 13:40
Bebeğiniz iri bebek kategorisinde ve memeleri de varsa muhtemelen sütünüz biraz hızlı geliyor ve Bebeğinizi rahatsız ediyor. Bence bu konuya eğilme lisiniz. Hiper laktasyon adında bir video hazırlamıştım. O video size yardımcı olabilir…
S
Sevilay G. ..
2 Haziran 2025 21:06
Kesinlikle izliyecem