Bebek Mayo Hangisi Olmalı
361 görüntüleme
E
Elif Ö.
18 Mayıs 2026 13:08
Merhaba. Oğluma mayo alacağım. Alt üst şortlu mu daha kullanışlı yoksa tulum gibi olanlar mı ?
A
Ayşe D. ..
18 Mayıs 2026 13:19
Ben tulum tercih ettim oğlum 18 aylik olucak tatilde şortu istemeyip asılıp çıkarma olasılığı çok fazla ve vücudunun da çok fazla yanmasını istemem açıkçası o yüzden tulum olanı tercih ettik çıkma derdi yok en azından
E
Elif Ö.
18 Mayıs 2026 13:34
Ben tulum tercih ettim oğlum 18 aylik olucak tatilde şortu istemeyip asılıp çıkarma olasılığı çok fazla ve vücudunun da çok fazla yanmasını istemem açıkçası o yüzden tulum olanı tercih ettik çıkma derdi yok en azından
İ
İpek B. Z.
18 Mayıs 2026 14:30
Doğru haklısınız teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz marka var mı 😊
G
Gamze M.
22 Mayıs 2026 08:11
Bir de alacağınız mayonun uv korumalı olmasına dikkat edin. Ben kızıma hm’den tulum gibi olandan almıştım kısmetse bu yaz kullanacağız☺️ bir de zaten üstünde ıslak durmayacağı için yedek almak da fayda var. Bir yerde ıslakken çıkarması zor olabiliyormuş bazı modellerin artık yaşayıp göreceğiz.
Ben de mayo bezi konusunda kaç no almalıyım bilmiyorum. Şu an normal 3 giyiyor ama 4’e geçeceğiz.
Ben de mayo bezi konusunda kaç no almalıyım bilmiyorum. Şu an normal 3 giyiyor ama 4’e geçeceğiz.
Yükleniyor...