Bebek Mayo Hakkında

368 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

21 Ağustos 2026 19:37
Merhaba kızım 7 aylık mayo alacağım hangi marka almalıyım birde 2 adet mi almalıyım sizce 1 tane yeterli olur mu 5 günlük tatil için
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

21 Ağustos 2026 19:43
Uzun kollu ve Uv 50 koruması olacak şekilde istediğiniz marka alabilirsiniz decatlonda var ve en az iki tane almanızı öneririm.
Cansu K.

Cansu K.

21 Ağustos 2026 19:45
Mihriban Yıldırım
Uzun kollu ve Uv 50 koruması olacak şekilde istediğiniz marka alabilirsiniz decatlonda var ve en az iki tane almanızı öneririm.
Teşekkür ederim 🌸
Damla B.

Damla B.

21 Ağustos 2026 22:17
Ben soleda markası şortlu kısa kollu bir mayo aldım. Denizde onu giydirdim. Her yüzme sonrası çıkartıp e bebekten veya lcwden aldığım yine uv korumalı olanlardan giydirdim. Ben hem kendim aldığım için hem de hediye geldiği için yanımda çok fazla götürüyorum. Islak mayoyla asla beklemiyor. Yazlıkta da kendi havuzuna girerken bikini altı giydiriyorum sadece. Mayo ile mayo ıslandığında göbeğinin ve sırtının üşüdüğünü fark ettim.

Siz de 2 mayo 1 bikini takımı alabilirsiniz. Sudan çıktığında hemen temiz suyla yıkayıp başka mayo veya temiz kıyafetlerini giydirdim. Tekrar gireceği zaman yine kuru mayo giymesi daha iyi olur
Cansu K.

Cansu K.

21 Ağustos 2026 23:02
Damla Beşir
Ben soleda markası şortlu kısa kollu bir mayo aldım. Denizde onu giydirdim. Her yüzme sonrası çıkartıp e bebekten veya lcwden aldığım yine uv korumalı olanlardan giydirdim. Ben hem kendim aldığım için hem de hediye geldiği için yanımda çok fazla götürüyorum. Islak mayoyla asla beklemiyor. Yazlıkta da kendi havuzuna girerken bikini altı giydiriyorum sadece. Mayo ile mayo ıslandığında göbeğinin ve sırtının üşüdüğünü fark ettim.

Siz de 2 mayo 1 bikini takımı alabilirsiniz. Sudan çıktığında hemen temiz suyla yıkayıp başka mayo veya temiz kıyafetlerini giydirdim. Tekrar gireceği zaman yine kuru mayo giymesi daha iyi olur
Çok teşekkür ederim 🌸
Duygu B. B.

Duygu B. B.

4 Eylül 2026 00:42
H&M'den aldık biz. Hem uzun kollu hem şortlu tulum şeklinde. Külot olanları almak istemedim çünkü benim de kızım var ve deniz havuz biliyorsun sadece grip gibi enfeksiyonlar değil aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonlarının da sık görüldüğü yerler. O yüzden şortlu tercih ettim. Aynı takımın şapkası da var enseyi kapatan bir model. UV korumalı. Ben memnunum, bence 1 tane yeterli olacaktır. 7 aylık bir bebek 10-15 dk denizde veya havuzda vakit geçirecek zaten sonrasında hazır su ile yıkar üzerine bir panço giydirip mayoyu kurumaya bırakırsınız. Tekrar sokmak isterseniz tekrar giydirirsiniz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir