Bebek Maması

77 görüntüleme
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:24
6 ay sonra doğum yapıcam, ilk çocuğumda kullandığım o ünlü markanın toplatıldığını öğrendim 😒 Mama kullanan hanımlar yardımcı olabilir misiniz? Neler kullanılıyor. Temiz içerikli hangileridir 💪💜
S

Sümeyra

10 Nisan 2026 23:28
Her mama her bebeğe yaramıyor hipp kullanıp kolik olan kızıma sma kabızlık yaptı en son golden goat kullanmaya başladık ve o kadar rahatız ki. Mama işi biraz deneme yanılma işi ama gönülden tavsiyemdir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

10 Nisan 2026 23:34
SMS kullanıyorum ona alıştı ve ne yaparsam yapıyım içmedi içse bile yaramadı bayada memnunum konturol edildiği ve güveli bir eczane den alış veriş yapıyorum tavsiyem bu şekilde
Elif T.

Elif T.

10 Nisan 2026 23:34
Sümeyye hanımında dediği gibi her mama yaramıyor ne yazık ki o sebeple sma ya tekrar geri döndük biz
F

Fatma E. ..

10 Nisan 2026 23:48
Hıpp kullandık biz de bir ara iyiydi
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:50

🧸Ebru Keleş 🧸

SMS kullanıyorum ona alıştı ve ne yaparsam yapıyım içmedi içse bile yaramadı bayada memnunum konturol edildiği ve güveli bir eczane den alış veriş yapıyorum tavsiyem bu şekilde

SMA' da toplatıldığını duydum. Bende ilk oğlumda Evolvia kullandım ama kolik yapınca Aptamile geçmiştim. Bu iki marka için söylentiler aklımı karıştırıyor
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:52

Sümeyra

Her mama her bebeğe yaramıyor hipp kullanıp kolik olan kızıma sma kabızlık yaptı en son golden goat kullanmaya başladık ve o kadar rahatız ki. Mama işi biraz deneme yanılma işi ama gönülden tavsiyemdir

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için :) Dediğiniz marka ve Bebelac Gold şuan için düşündüğüm ama bakalım yaa
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

10 Nisan 2026 23:54

Burcu Memiş

SMA' da toplatıldığını duydum. Bende ilk oğlumda Evolvia kullandım ama kolik yapınca Aptamile geçmiştim. Bu iki marka için söylentiler aklımı karıştırıyor

Evet bende baya korkmuştum ve direk 4 kutu atım çöpe hani bilseydim asla atmazdım [konturol.edip](konturol.edip) devam ederdim doktoruma sordum o da güvendiğiniz eczane varsa kesinlikle oradan alın dedi onlar sizin yerinize daha detaylı bakarlar dedi öylede oluyor çok şükür
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:57

🧸Ebru Keleş 🧸

Evet bende baya korkmuştum ve direk 4 kutu atım çöpe hani bilseydim asla atmazdım [konturol.edip](konturol.edip) devam ederdim doktoruma sordum o da güvendiğiniz eczane varsa kesinlikle oradan alın dedi onlar sizin yerinize daha detaylı bakarlar dedi öylede oluyor çok şükür

Herşeyde bir sorun çıkıyor, neye inanıcaz şaşırdık valla :) çok teşekkür ederim dönüşünüz için
S

Sümeyra

10 Nisan 2026 23:57

Burcu Memiş

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için :) Dediğiniz marka ve Bebelac Gold şuan için düşündüğüm ama bakalım yaa

Bebelac da bir aptamil üretimidir aynı fabrikasyon üretim eğer toplatılanlardan kullanacaksanız önermem bende sma kullanırken toplatıldı 1 numarası ben 2 numara kullanıyordum ama riske atmak istemedim sağlığı her şeyden önemli riski kendimce indirgedim
Burcu M.

Burcu M.

10 Nisan 2026 23:59

Sümeyra

Bebelac da bir aptamil üretimidir aynı fabrikasyon üretim eğer toplatılanlardan kullanacaksanız önermem bende sma kullanırken toplatıldı 1 numarası ben 2 numara kullanıyordum ama riske atmak istemedim sağlığı her şeyden önemli riski kendimce indirgedim

aa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi içinnn

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir