Bebek Köftesi

101 görüntüleme
M

Melisa

14 Temmuz 2026 23:02
Bebek köftesi icin icine neler koyuyorsunuz 7 aylik 15 gunluk galeta konur mu
M

Momyy ..

15 Temmuz 2026 00:10
Ben yulaf unu koyuyorum, hatta ince öğütülmüş yulafı un yapmadan bile koyuyorum. Biraz kabak rendeliyorum, biraz zeytinyağ çok az kimyon. Soğan vermeye başladıysanız çok az soğan da rendeleyebilirsiniz. Fırında pişiriyorum benim bebeğim bayılıyor. Sabahları yumurta verdiğim için köfteye eklemiyorum bu arada, ama o gün yumurta yemediyse köfteye yumurta da eklenebilir. Galeta onu beyaz undan yapıldığı için ben olsam eklemezdim bu arada.
M

Melisa

15 Temmuz 2026 00:50
Momyy
Ben yulaf unu koyuyorum, hatta ince öğütülmüş yulafı un yapmadan bile koyuyorum. Biraz kabak rendeliyorum, biraz zeytinyağ çok az kimyon. Soğan vermeye başladıysanız çok az soğan da rendeleyebilirsiniz. Fırında pişiriyorum benim bebeğim bayılıyor. Sabahları yumurta verdiğim için köfteye eklemiyorum bu arada, ama o gün yumurta yemediyse köfteye yumurta da eklenebilir. Galeta onu beyaz undan yapıldığı için ben olsam eklemezdim bu arada.
Sogan hic denemedim bir sey olurmuş birde irmik koysan yulaf unu yok
M

Momyy ..

15 Temmuz 2026 01:02
Melisa
Sogan hic denemedim bir sey olurmuş birde irmik koysan yulaf unu yok
Bir çay kaşığı kadar soğan koyup deneyin bişey olmaz. irmik de koyabilirsiniz yulaf yerine. İrmiği ekleyip harcını hazırladıktan sonra bi 15-20 dakka dinlendirip öyle şekil verin ki irmik köftenin suyunu çeksin daha güzel tutsun.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir