Bebek Kıyaslama
97 görüntüleme
A
Aslı
4 Şubat 2026 12:32
bebeğim 3575 kg 54 cm doğdu uzun doğduğu için zayıf görünen bir bebek oldu hep, son aylarda da kusma vs gibi problemlerle biraz az kilo aldı şu an 5 aylık 7600 civarı. hep kilolu bebeklerle kıyaslanıyor bu durum canımı çok sıkıyor yani ben kimsenin bebeğine zayıf ya da kilolu demiyorum kırıcı olabilirim istemeden diye ama insanlar düşünmeden konuşuyor ve bu durum beni çok üzüyor yetersiz hissediyorum
B
Büşra K. ..
4 Şubat 2026 12:35
Aslı Hanım hiç öyle düşünmeyin her bebek kendine özgüdür benim kızıma da kısa kalacak diyorlar hemen cevaplarını veriyorum siz de öyle yapın siz üzüleceğinize onlar üzülsün bebek bu güle benzer derler bir açar bir solar sağlığı yerindeyse mesele yok bizleri eleştiriren de 90 cm 6 kilo doğurmamıştır eminim insanları takmayın sinir bozmaktan başka birşey yapmıyorlar
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:36
Siz sadece doktorunuzun ne dediğine bakın ve bence maşallah bebeğin kilosu da boyu da iyi. Eğer içiniz rahat etmiyorsa e nabızda bebeğinizin bölümünde tahliller kısmında büyüme persentili var ona bakıp içinizi rahatlatabilirsiniz.
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:36
Bana direkt yüzüme yüzüme zayıf bırakmışsın bunuuu diyen oldu 😂 sinir bozucular
B
Büşra K. ..
4 Şubat 2026 12:39
Dün 2 yaş aşısı için sağlık ocağına gittik Kızım 2 yaş sendromunda zaten karakter olarak zor bir çocuk bir de çok hastaneye çok gidip geldiği için iğnelerden personellerden korkuyor Ebe Hanım'ı gördüğü zaman bağırmaya başladı oradan hemen böyle 55-60 yaşlarındaki teyze Vah vah kızım Allah yardımcın olsun Çok zor gibisinden bir şeyler söyledi benden 10 sene önce 20 sene önce doğanlara saygı gösteremem benim nezdinde saygı Hak edene gösterilir hemen teyzeye şey dedim Teyze sen Senin kaç tane çocuğun var sen çocuk doğurmadın mı büyütmedin mi Ayrıca benim çocuğumla bu şekilde konuşamazsınız dedim Onun nazı da bana tribi de bana kahrı da bana Benim annem de dahil kimse benim çocuğumu eleştiremez izin vermem inanın cevabını verince rahatlıyorsunuz Size de tavsiye ederim siz üzüleceğinize onlar üzülsün

Tuba
4 Şubat 2026 12:40
Merhabalar benim bebegim 2850 50cm dogdu şuan 5 aylık 61cm 7000 kg yani boyu çevremdeki bebeklere kıyasla kısa ama bu benim hiç umrumda degil çünki önemli olan sağlıklı olması ve her ay düzenli olarak artış göstermesi. zaten büyüdükçe herşey farklılaşacak. İnsanları hiç önemsemeyin bebeginiz ve siz harikasınız❤️
I
Ilksen D. ..
4 Şubat 2026 12:54
Canim Aslı, her bebek kendi kilo ve boyunda ilerler, doktorun zaten bebeğinin persentil oranına göre sana doğru yönlendirmeleri yapacaktır. Diğer kıyaslama yapan insanlar cahil olduğu için canını asla sıkma, doktorunu dinle sadece🌸 bu çocuğu senden daha iyi tanıyan olmayacak, ve ben inanıyorum ki bebeğine en iyi şekilde bakıyorsun. Kendinle gurur duymalisin🥰
H
H.Nur
5 Şubat 2026 00:44
İnsanlar konuşur, siz de onların bebeklerine kısa boylu deyin. Persentilde 2-3 ay öndesiniz. Boy sebebiyle de zayıf görünmesi normal kulak asmayın.