Bebek Kıyafetleri Deterjanı
141 görüntüleme

Merve K.
11 Şubat 2026 02:24
Merhaba arkadaşlar. Ben bebeğime ilk günden bu yana hep siveno marka deterjan kullandım. Ama lekeleri çıkartmıyor. Farklı ne kullandınız bayanlar bana da bilgi verir misiniz ? Oğlum şuan 4 aylık.
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 02:25
Ben de ilk aylar siveno kullandım ama hem egzamayi tetikledi hem leke sorunu dediğinizgibi .granulmatik kullaniyoruz şuan duru ve babyme

Merve K.
11 Şubat 2026 02:40
Unı baby veya baby me diyenler var fakat net temizleyen olması lazım bana. Ayrıca nasıl fark ettiniz alerji olduğunu ? Bazen bizim bebekte sürekli hapşırma yaşıyor
D
Dilara L.
11 Şubat 2026 02:56
Ben siveno kullanıyorum fakat ek olarak haftada bir lekeli çamşırları için ebebekten aldığım toz leke çıkarıcıyla kaynar suya atıp bi karıştırıp sonra maşmeye atıyorum lekelilerini %90 oranında çıkıyor. Ama eğer leke olunca hemen bunu yaparsanız sıfıra yakın çıkarıyor.
B
Birce
11 Şubat 2026 03:29
Ben bi doktor takip ediyorum o Natureco Baby diye bi markanın toz deterjanını öneriyodu. Tozu lekeye döküp hafif macun gibi çitileyince de kaka lekesi bile çıkıyomuş. Bende de siveno var memnun değilim bu markayı deneyeceğim ben
Y
Yeşim
11 Şubat 2026 04:13
Ben lekeli çamaşırları going zeero leke çıkarıcı tozda bekletiyorum. Aşırı memnunum nar lekesini bile hemen söktü. Yıkanıp çıkmamış lekeleri bile çıkarıyor.
G
Gamze M.
11 Şubat 2026 04:27
Bende arap sabunu ile çitileyip sıcak-ılık suda bekletiyorum o da baya etkili oluyor sonra makinede yıkıyorum
T
Tuğba B. ..
11 Şubat 2026 08:18
Bebeğim 10 aylık doğduğundan beri baby me kullanıyorum hiç değiştirmedim çok memnunjm
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 08:39
Sıvı deterjanın nerdeyse hiç leke çıkarması yok ama granüller yemek ve kaka lekelerini çok uzun süre kurumadiysa çıkarıyor özellikle duru iyi bu konuda. Babyme bir tık daha az leke çıkarması. Babyme nin leke cikaricisini kullanıyorum çıkmayan leke olursa hem sıvısı var bende hem de toz olanı.fiyatlari da çok uygun . Özellikle suda bekletince çıkmayan leke görmedim henüz 18.aydayiz
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 08:41
Hapsuruk ilk aylarda normal oluyor genelde tek başına alerji sayılmaz . Oğlumun vücudunda özellikle karnında yüzünde döküntüler oluyordu minik minik kabarmalar falan yoğun şekilde. Islak mendil ve deterjanı değiştirince yavaş yavaş kayboldu

Merve K.
12 Şubat 2026 01:54
Bilgiler için teşekkürler 😀
A
Ayşe N. O.
14 Şubat 2026 00:59
Unı baby leke çıkarıcı sprey deneyin mutlaka