Bebek Kıyafeti Lekesi

215 görüntüleme

N.

18 Mart 2026 13:01
Merhabalar bebek kıyafetinde lekeleri çıkarmak için ne kullanılmalı
D

Dilek ..

18 Mart 2026 13:08
My rabbit tavşan
A

Arzu.G

Premium Üye
18 Mart 2026 13:24
Ebebek baby me toz leke çıkarıcı kullanıyorum kaka, kusma , demir ilacı , ek gıda lekesi henüz çıkarmadığı olmadi
N

Nur ..

18 Mart 2026 13:28
Arzu.G
Ebebek baby me toz leke çıkarıcı kullanıyorum kaka, kusma , demir ilacı , ek gıda lekesi henüz çıkarmadığı olmadi
Arzu hanım hangi programda yıkıyorsunuz acaba ?
E

Emine K.

18 Mart 2026 14:00
Bende e bebek baby me kullanıyorum kaynar suya bir miktar döküyorum çözülünce lekeli kıyafetleri koyuyorum üst üste aynı renk olmalı ama sonraki gün veya 2 3 saat sonra bebek programında yıkıyorum şükür çıkmayan leke olmadı
A

Arzu.G

Premium Üye
18 Mart 2026 22:46
Nur 🌸
Arzu hanım hangi programda yıkıyorsunuz acaba ?
Hassas programda 30 derecede yıkıyorum bebeginkileri genelde .çok lekeliyse 40 derece . Beklemiş kurumuş leke olursa sıcak su leke çıkarıcı karıştırıp bir iki saat bekletiyorum içinde sonra hooopp makinaya
N

Nur ..

18 Mart 2026 22:56
Arzu.G
Hassas programda 30 derecede yıkıyorum bebeginkileri genelde .çok lekeliyse 40 derece . Beklemiş kurumuş leke olursa sıcak su leke çıkarıcı karıştırıp bir iki saat bekletiyorum içinde sonra hooopp makinaya
Çok teşekkür ederim 🫶
E

Elif A.

Premium Üye
19 Mart 2026 17:37
Ben de going zeero kullanıyorum bitkisel içerikli olduğu için tavsiye üzerine almıştım memnumım
E

Elif İ.

17 Nisan 2026 17:15
Kaka lekesi için birazcık suya tutup sonra beyaz sabunu sürtün çok az ovalayıp beyaz sabun sürülü şekilde birkaç saat bekleyip makineye atarsanız hiç bir iz kalmıyor bezden taşma sonrası hep o şekilde yapıyorum
E

Elif C.

18 Nisan 2026 21:56
Domol un sprey leke çıkarıcısının çıkarmadığı leke yok. Beklemiş lekeleri bile çıkarıyor
Ö

Özge T.

19 Nisan 2026 09:43
Bende e bebek me baby çok güzel çıkarıyor 40 derece ön yıkama yaptırıyorum çok kirliyse tertemiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir