Bebek Kilo Alımı

150 görüntüleme
G

Gülferi

21 Mayıs 2026 13:42
Bebeğimin doğum kilosu 2,95 şuan 16. Günündeyiz 2,73 kg olmuş doktor düşük dedi mama önerisinde bulundu günlük 3-4 defa 30 veya 60 cc emzirmeyede devam et dedi. Sütüm var gibi yani devamlı akıyor ve şişkinlik oluyor ama neden kilo almıyor anlayamadım. Mama verirsem meme reddi olur mu zamanla bundan korkuyorum. Ne yapabilirim
Ebru K.

Ebru K.

21 Mayıs 2026 13:48
Acaba bebeğin gücü mü yetmiyor emmeye ve doğru emebiliyor mu yoruluo uyuya kalıyorlar meme de genelde bence sütünüz varsa mamaya baslamayin bol bol emzirin tam kavrasin bebek memeyi benim kızım da 2500 kilo doğmuştu sütüm de vardı hep emzirdim uyuyunca uyandirip tekrar emzirdim deneyin ememiyorsa sütünüzü sağıp icirin bence anne sütünün faydaları hiç birşeyde yok mama kabız da yapabilir
M

Meral E. A. K.

21 Mayıs 2026 13:51
Lütfen zorlayın pes etmeyin emzirmeye çalışın eğer mama başlarsanız sütünüz azalır meme reddi yaşayabilirsiniz

Başıma geldiği için söylüyorum çevre baskısı yüzünden mama başladım o kadar pişmanım ki
G

Gülferi

21 Mayıs 2026 13:53
Bende başlamak istemiyorum ama korktum baya bi açıkçası çevremde 40 ı çıkıncaya kadar ver sonra bırak dedi nasıl olacak bilmiyorum. Birde vereceğim de biberonla mı vermeliyim yoksa kaşık biberonla mı phlipsin biberonunu kullanan var mı
H

Hümeyra Ç.

21 Mayıs 2026 14:37
Ön süt son süt diye bir şey var benimde ilk 1 hafta kilo vermisti 15 dk bi meme 15 dk bi meme emzirin diyolar fakat ben bildigimi yaptim bir memeyi komple bitirmesine izin verdim her seferinde ve istedigi kadar emzirdim dakika tutmadan isterse yarım saat isterse 1 saat emdi şuan ayında göre 2 katı kilosu var ilk zaman kilo verince bende strese girmistim sütüm yeterli degil diye korkmustum ve sağma makinesi almıştım ama gereksiz endişelenmişim çok şükür şuan iyiyiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir