Bebek Kilo Alım Sorunu
127 görüntüleme
E
Emine
23 Şubat 2026 10:36
Arkadaşlar bebeğim 4250 kilo 52 cm olarak doğdu bugün 4. Aydayız tam boyu 68,5 kilosu 7500 olmuş doktor boyu iyi ama kilo ilerlemesi düşük dedi bana normal geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz yada kilo almadı için ne yapmalıyım
R
Rabia
23 Şubat 2026 10:47
Doktorlar bebekler 3. Ayını doldurduğunda doğum kilosunun iki katına ulaşmasını beklerler yani bebeğinizin kilosu 8500 olmalıydı. Ama bu dönemlerde bebeklerin algıları açıldığı için emerken etrafa bakmaktan çok kilo alamıyorlar benim bebeğim de normal kilonun altında o emdikten sonra sağım yapıp kalanını enjektörle ağzına damlatıyorum. Ama kiloyu çok dert etmeye gerek yok bebekler bazen iyi kilo alırken bazen yetersiz bazen de hiç alamayabilir genel hali iyi olduğu müddetçe takmayın bizim doktorumuz bebekler makine değil robot değil ki her şeyi tam oranda olsun demişti içimiz rahatlamıştı böylece
E
Emine
23 Şubat 2026 10:49
Doktorlar bebekler 3. Aşını doldurduğunda doğum kilosunun iki katına ulaşmasını beklerler yani bebeğinizin kilosu 8500 olmalıydı. Ama bu dönemlerde bebeklerin algıları açıldığı için emerken etrafa bakmaktan çok kilo alamıyorlar benim bebeğim de normal kilonun altında o emdikten sonra sağım yapıp kalanını enjektörle ağzına damlatıyorum. Ama kiloyu çok dert etmeye gerek yok bebekler bazen iyi kilo alırken bazen yetersiz bazen de hiç alamayabilir genel hali iyi olduğu müddetçe takmayın bizim doktorumuz bebekler makine değil robot değil ki her şeyi tam oranda olsun demişti içimiz rahatlamıştı böylece
M
Merve A.
23 Şubat 2026 21:07
5. Ayı dolduğunda 2 katı olması beklenır yaşında da 3 katı
E
Emine
23 Şubat 2026 21:09
5. Ayı dolduğunda 2 katı olması beklenır yaşında da 3 katı
M
Merve A.
23 Şubat 2026 21:13
Bebeğiniz ayına göre yüksek kılolu zaten 4 ay için 7.500 yüksek bir kılo artırmaya çalışmasınıza gerek yok bence
E
Emine
23 Şubat 2026 21:26
Bebeğiniz ayına göre yüksek kılolu zaten 4 ay için 7.500 yüksek bir kılo artırmaya çalışmasınıza gerek yok bence