Bebek Kamerası

679 görüntüleme
B

Berfin ..

11 Temmuz 2026 19:16
Hubble marka kamera kullanıyorduk ama 3. Ayında kamera arızası nedeniyle bozuldu tekrardan almak istiyorum ama yine çok para verip bozulmasından çekiniyorum ekranlı kamera önerisi yapabilir misiniz
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
11 Temmuz 2026 19:49
Biz ekranlı cenova kullanıyoruz ekranıda büyük çok memnunuz, eşim kamera işi yapıyor :) eğer telefondam izlemek istiyorsanız dahua veya inox marka tabsiye ederim
Begüm A.

Begüm A.

11 Temmuz 2026 20:35
Ben şu an Tapo marka kullanıyorum çok memnunum hareket hassasiyeti var ağlama modu var ,sadece kayıt için ekstra sd kart veya bulut özelliği istiyor ama kayıt ben yapmadığım için gerek duymuyorum bin lira gibi bir fiyata aldım
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
11 Temmuz 2026 22:21
Tapo kullanıp telefondan bakıyorum gayet memnunum. Birden fazla kişi bağlanabiliyor. Kesinlikle fiyat performans
B

Berfin ..

11 Temmuz 2026 22:22
Selin Erçelik
Tapo kullanıp telefondan bakıyorum gayet memnunum. Birden fazla kişi bağlanabiliyor. Kesinlikle fiyat performans
Peki ekrandan aktif izlemiyorken bildirim geliyor mu hareket vs
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
11 Temmuz 2026 22:23
Evet bir sürü bildiirm var istediğinizi açıyorsunuz. Hassasiyet ayarı var. Kaçırmıyor hiç bir şeyi. Gece görüşü iyi
P

Pelin İ.

11 Temmuz 2026 23:21
Biz da yaklaşık 7 aydır tapo kullanıyoruz , evin her odasında kamera var ve telefondan uygulamasından izleyebiliyoruz. ben de çok memnunum.
E

Esra P.

21 Temmuz 2026 03:12
Begüm Aksoy
Ben şu an Tapo marka kullanıyorum çok memnunum hareket hassasiyeti var ağlama modu var ,sadece kayıt için ekstra sd kart veya bulut özelliği istiyor ama kayıt ben yapmadığım için gerek duymuyorum bin lira gibi bir fiyata aldım
Bebeğim 14 aylık 3. Ayından beri kullanıyorum o kadar memnunum ki çok büyük rahatlık odasında oyuncakları ile oynarken balkona çıkıp bi kahve içebiliyorum mutlaka alın aldırın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir