Bebek Kamerası
47 görüntüleme
E
Elvan
6 Mart 2026 15:37
Merhabalar Bebek kamerası bakıyorum da monitörü olsun istiyorum çok cep de yakmasın istiyorum kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı?ses özelliği ve gece görüşü önemli

Afranur K.
6 Mart 2026 15:41
Biz bebek kamerası almadık, normal xiaominin güvenlik kamerasını aldık, tüm telefonlara uygukaması iniyor, babası ben anneannesi ben işteyken vs. İzleyebiliyorum hatta 😅 gece görüşü, ses, karşı ses vs. Özellikleri de var.
Bebek kameralarının yorumlarını çok beğenmedik internette, eşim de normal güvenlik kamerası aldı, daha sonra dış kapıya monte ederim hatta dedi. Şimdilik bebeğimizin yatağının olduğu yerde ihtiyaç duyunca açıyoruz yoksa kapatıyoruz.
Bebek kameralarının yorumlarını çok beğenmedik internette, eşim de normal güvenlik kamerası aldı, daha sonra dış kapıya monte ederim hatta dedi. Şimdilik bebeğimizin yatağının olduğu yerde ihtiyaç duyunca açıyoruz yoksa kapatıyoruz.
E
Elvan
6 Mart 2026 15:43
Biz bebek kamerası almadık, normal xiaominin güvenlik kamerasını aldık, tüm telefonlara uygukaması iniyor, babası ben anneannesi ben işteyken vs. İzleyebiliyorum hatta 😅 gece görüşü, ses, karşı ses vs. Özellikleri de var.
M
Melda E.
6 Mart 2026 15:59
Bizde Afranur hanım gibi yaptık xiaomi aldık. Elimizin altında tüm cihazlardan izleyebiliyoruz tek eksi yanı bence farklı bi yerde internete bağladığımızda resetleniyor tekrar kurulum yapmamız gerekiyor.