Bebek Kabızlığına Önerisi Olan
95 görüntüleme

Özlem
9 Aralık 2025 19:34
Bebeğim 5 aylık hiç bi sorunu yok sadece tuvaletini yapmıyor. Dr ilaç hiç bişi işe yaramıyor ne yapacağım bilmiyorum başından geçen var mı?
Ek gıda da işe yaramıyor. 😔
Ek gıda da işe yaramıyor. 😔
K
Kader P.
9 Aralık 2025 19:37
Bir çay kaşığı zeytinyagi verebilirsiniz bende verdim hmen yaptı bebeğim hatta 2 aylıktı

Özlem
9 Aralık 2025 19:40
İnanır mısınız düzenli olarak veriyorum.

Emel C.
9 Aralık 2025 19:52
Peki gliserin sıvı formuyla lavma yaptınız mi
B
Betül D.
9 Aralık 2025 19:52
ne kadar süredir yapmıyor
H
Hülya B.
9 Aralık 2025 19:57
Zeytinyağını ısıtın omzundan ayak tabanlarına kadar masaj yaparak uygulayın özellikle göbek kısmına,popo deliğine de biraz yedirin,kulak çöpünden yardım alabilirsiniz. Birkaç saat bekletin ve yıkayın daha uzun da tutabilirsiniz. Bi dekuru kayısı veya kuru erik ya da her ikisini birlikte püre yaparak yedirin. Ben çok faydasını gördüm.

Özlem
9 Aralık 2025 20:20
Kendi kendine 1 aydır yapmıyor lavman ile yaptırıyoruz.
Gliserinli lavmanı bilmiyorum dr verdiği lavmanı kullandık en son cumartesi günü yaptı kayısı üzüm hoşafi verdikten sonra . Bende sevindim ama cumartesiden sonra yok yine .
Gliserinli lavmanı bilmiyorum dr verdiği lavmanı kullandık en son cumartesi günü yaptı kayısı üzüm hoşafi verdikten sonra . Bende sevindim ama cumartesiden sonra yok yine .

Tugba A. ..
9 Aralık 2025 20:23
Benim bebegim de de yaşadık ben kayısı incir haşlayıp çektim sabahları genellikle vermeye çalışdım ya da meyve saatı yaptgmda yedrdım düzene geçti sizde deneyin isterseniz
B
Betül D.
9 Aralık 2025 20:24
benim bebeğim de 3 aylık, biz de bir ara kabızlık çektik. eğer emziriyorsanız yediklerinizden de olabilir. ben beslenmeme daha da dikkat edince düzene girdi. bir de doktorumuz bigaia isimli probiyotik kullanmamı önerdi şu an düzenli kullanıyorum bağırsaklarına iyi geldi

Özlem
9 Aralık 2025 20:34
Yani işin garip tarafı değişikhiö bir şey yemedim bu yeni bir aydır var bu durum ondan önceki aylar da hiç böyle değildi. Kayısı hoşaf olarak falan verdim saf organik kendimizin zeytin yağını veriyorum ama ne olacak bilemiyorum.
Dr dedi ki böyle giderse ameliyat olacak makattan dedi . Onu da ben istemiyorum 😔 rabbim bütün hastalara ve bebeklere şifa versin inşallah 🙏
Dr dedi ki böyle giderse ameliyat olacak makattan dedi . Onu da ben istemiyorum 😔 rabbim bütün hastalara ve bebeklere şifa versin inşallah 🙏