Bebek İrmiği

110 görüntüleme
Ö

Özge T.

21 Kasım 2025 18:16
Merhaba, oğlum 7 aylık, bir aydır tadımları yaptık şimdi yeni şeyler eklemeye devam edeceğim de her yerde bebek irmiği görüyorum normalde biz yetişkinler irmikli bişey nadir yaparız bebeklere şart mı ve neyle vereceğiz siz neler yapıyorsunuz?…
B

Buket ..

21 Kasım 2025 18:33
İrmik yerine yulaf unu/tam buğday unu kullanıyorum. Öncesinde suyla pişiriyorum
Çağla

Çağla

21 Kasım 2025 18:33
Ben meyveleri kaynatıppişince suyuna bir tatlı kaşığı kadar irmik ekleyip blend edıyorum
B

Burcu

21 Kasım 2025 19:19
Sebze çorbasını pişirirken bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum tok tutmasına yardımcı oluyor ama onun yerine yulaf unu vs. Koyuyorum bazen
Betül .

Betül ..

21 Kasım 2025 19:27
İrmiği suyla açıp pişiriyorum hafif katı olacak şekilde.Sonrasında yarım muz ezip karıştırın,üstüne 1 tk labne peynir hepsini harmanlayarak kahvaltı şeklinde yapabilirsiniz.Ben kızıma baya yedirdim
Ö

Özge T.

21 Kasım 2025 19:30
Aa tarifler için teşekkürler sevgili anneler alayım o zaman ben de irmiği artık yemezse de helva yaparım😅
Betül .

Betül ..

21 Kasım 2025 19:33
https://www.instagram.com/bebekgida_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet takip edebilirsin.Çocuklara ve bebeklere yönelik sağlıklı tarifler vs paylaşıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir